buitenland
9 aug 16:45
De moslimgemeenschap in de Amerikaanse stad Albuquerque (New Mexico) leeft in grote angst na een reeks moorden op islamitische mannen.
9 aug 16:07
De EU-landen hebben vorig jaar gezamenlijk 2,95 miljoen eerste verblijfsvergunningen afgegeven aan burgers van buiten de EU.
9 aug 13:07
De Israëlische militaire politie heeft drie Palestijnen gedood bij woninginvallen in de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever.
9 aug 9:32
In Spanje is een 18-jarige Marokkaan om het leven gekomen nadat hij door een stier werd gespietst.
9 aug 2:10
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump zegt dat FBI-agenten zijn huis in Palm Beach in de staat Florida zijn binnengevallen.
8 aug 20:25
Een federale rechter in de Amerikaanse staat Georgia heeft Travis McMichael en zijn vader Gregory McMichael tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld voor het plegen van de moord op Ahmaud Arbery in 2020.
8 aug 16:49
De nucleaire onderhandelaars van Iran keren maandag vanuit Wenen terug naar Teheran na dagen van gesprekken met een delegatie van de Verenigde Staten, meldt het Iraanse staatspersbureau IRNA.
8 aug 16:49
Een vlucht van Air Arabia Maroc heeft zondagavond een tussenlanding gemaakt in Frankrijk nadat een passagier aan boord onwel was geworden.
8 aug 10:10
Een door Egypte tot stand gebracht staakt-het-vuren in het Gaza-conflict wordt vooralsnog nageleefd.
8 aug 0:56
De afgelopen dagen zijn er in Afghanistan meer dan 120 doden en gewonden gevallen, zeggen de Verenigde Naties.
7 aug 21:28
Na bemiddeling door Egypte zijn Israël en Gaza overeengekomen de wapens tijdelijk neer te leggen, bevestigt de Palestijnse verzetsbeweging Islamitische Jihad in een verklaring.
7 aug 19:53
Bij hernieuwde Israëlische aanvallen in de Gazastrook zijn zondag vijf Palestijnen onder wie vier kinderen omgekomen, meldt het ministerie van Gezondheid van Hamas.
7 aug 15:15
Egyptische bemiddelaars hebben gezegd dat ze in hun pogingen een wapenstilstand te regelen in de Gazastrook Israël bereid hebben gevonden zondagavond om 21.00 uur (Nederlandse tijd) de wapens te laten rusten.
7 aug 12:49
Marokko heeft opgeroepen tot "rust" en "kalmte" om verdere escalatie van het geweld in Palestina te voorkomen.
7 aug 8:03
Door een Israëlische luchtaanval op de Gazastrook is opnieuw een Palestijnse leider van verzetsbeweging Islamitische Jihad om het leven gekomen.
7 aug 1:59
Het aantal Palestijnse doden in de Gazastrook als gevolg van Israëlische luchtaanvallen is opgelopen tot zeker 24, meldt het ministerie van Volksgezondheid van Gaza zaterdag.
6 aug 13:35
Tientallen Chinese vliegtuigen en schepen zijn de Taiwanese wateren en het luchtruim zaterdag binnengegaan tijdens een grote militaire oefening.
6 aug 11:17
De enige energiecentrale in de Gazastrook moest zaterdag sluiten vanwege een brandstoftekort.
6 aug 10:36
Het Israëlische bezettingsleger is klaar voor een week van militaire acties tegen de Palestijnen in de Gazastrook.
6 aug 7:26
Noord-Korea heeft uitgehaald naar de Amerikaanse toppolitica Nancy Pelosi nadat ze recent de gedemilitariseerde zone (DMZ) tussen Noord- en Zuid-Korea bezocht tijdens haar Aziatische reis.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi