buitenland
10 aug 21:15
De vermoedelijke terrorist die schoten loste in het al-Noor Islamic Centre in de buurt van de Noorse hoofdstad is een "jonge blanke man".
8 aug 14:45
In het zuidwesten van Turkije zijn er kort na elkaar een aardbeving met een kracht van 4,2 en een met een kracht 6 geweest. In de stad Denizli, 350 kilometer ten zuiden van Istanbul, zijn enkele panden ingestort, meldden plaatselijke media.
8 aug 10:12
Saoedi-Arabië heeft contact opgenomen met andere olieproducerende landen om te bespreken wat ze kunnen doen om de dalende olieprijs tot staan te brengen.
7 aug 12:14
President Erdogan heeft lovende woorden gesproken over de bouw van een Syrisch-orthodoxe kerk in Istanbul.
6 aug 10:11
De Belgische justitie vervolgt Salah Abdeslam voor betrokkenheid bij de aanslagen in Brussel van maart 2016.
5 aug 14:12
De Amerikaanse president Donald Trump dringt aan op beter antecedentenonderzoek voor mensen die vuurwapens willen kopen.
5 aug 12:13
Onderzoekers van de Verenigde Naties hebben opgeroepen tot internationale sancties tegen bedrijven in handen van Myanmarese legerleiders.
4 aug 15:03
De Iraanse Revolutionaire Garde heeft in de Perzische Golf voor de derde keer dit jaar een buitenlands schip opgebracht. Het gaat om een kleine olietanker met zeven opvarenden van verschillende nationaliteiten.
4 aug 11:07
De Amerikaanse federale politiedienst FBI beschouwt de schietpartij in de stad El Paso als een terroristische aanslag en haatmisdrijf, zo meldt de gouverneur van Texas op gezag van de dienst.
3 aug 6:13
De eerste zaterdag in augustus is traditiegetrouw de drukste dag op de Franse wegen.
2 aug 20:06
De Congolese autoriteiten zijn verwikkeld in een race tegen de klok om verdere verspreiding van ebola te voorkomen in de grensstad Goma.
1 aug 19:08
Facebook heeft honderden 'nepaccounts' uit Saoedi-Arabië verwijderd van mensen die volgens Facebook banden hebben met de regering uit dat land.
1 aug 9:29
De verhoren in de rechtszaak die Haya bint Al Hussein (45) tegen haar man de emir van Dubai heeft aangespannen vinden plaats op 11 november. Dat heeft de rechter in Londen woensdag bepaald.
31 jul 23:25
De zoon en opvolger van Osama Bin Laden is overleden, meldt de Amerikaanse nieuwszender NBC op basis van anonieme bronnen.
31 jul 22:57
De Verenigde Staten stellen sancties in tegen de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Javad Zarif. De maatregelen worden genomen omdat Zarif vaak optreedt namens de Iraanse leider Ayatollah Ali Khamenei.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
terrorisme
verenigde staten
afghanistan
iran
syrië
rotterdam
gibraltar
olietanker
daesh
sancties
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
eredivisie
afrika cup
rabat
moord
mohammed vi
hakim ziyech