buitenland
22:24
In het laatste etmaal zijn 73 personen hersteld van het coronavirus. Het aantal herstellingen is daarmee opgelopen tot 7.268
22:03
De autoriteiten in Minneapolis zijn het vrijdag eens geworden over het verbieden van nekklemmen en andere wurggrepen door de politie.
18:36
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft haar richtlijnen voor de bestrijding van de coronapandemie een update gegeven.
18:25
Het coronavirus heeft in het Verenigd Koninkrijk inmiddels meer dan 40.000 mensen het leven gekost.
15:07
De recente aankondiging om vluchten vanaf 15 juni te hervatten is slechts een "technische maatregel" en heeft verder geen betrekking op binnenlandse of internationale commerciële passagiersvluchten.
14:06
Autoriteiten in Tanger hebben toegangswegen die leiden naar stranden afgesloten on te voorkomen dat mensen naar het strand gaan.
13:59
Grenscontroles tussen de meeste Europese landen worden vanaf 15 juni opgeheven.
13:19
Het hooggerechtshof in Madrid heeft besloten het gebruik van de SADR-vlaggen in openbare gebouwen en ruimtes te verbieden.
12:35
Personen die tijdens de Spaanse koloniale overheersing in de Westelijke Sahara werden geboren hebben niet het recht op de Spaanse nationaliteit
09:25
Ook in Mexico zijn mensen de straat op gegaan uit protest tegen politiegeweld. Zij willen dat de autoriteiten zich verantwoorden voor de dood van een man in een politiecel.
04:21
Brazilië telt volgens de officiële cijfers nu meer coronadoden dan Italië. Het aantal mensen in het Zuid-Amerikaanse dat stierf aan het longvirus is de afgelopen 24 uur met 1437 gestegen tot 34.021.
03:20
President Donald Trump heeft zijn dank uitgesproken aan Iran voor de vrijlating van Michael White, een Amerikaanse oud-militair die twee jaar werd vastgehouden door de Iraanse autoriteiten.
4 jun 21:47
Drie auteurs hebben een artikel ingetrokken dat wereldwijd leidde tot zorgen over de veiligheid van het middel hydroxychloroquine.
4 jun 21:17
In het laatste etmaal zijn 329 personen hersteld van het coronavirus. Het aantal herstellingen is daarmee opgelopen tot 7.195
4 jun 20:19
Het aantal mensen in Marokko dat volgens de officiële cijfers is hersteld van het coronavirus is de afgelopen dagen aanzienlijk toegenomen.
4 jun 20:19
Volgens de Palestijnen zijn de sloopactiviteiten onderdeel van het Israëlische plan om de Westelijke Jordaanoever te annexeren
4 jun 19:57
In een kort proces wat niet langer duurde dan een uur werden drie Marokkanen veroordeeld tot celstraffen van zes en zeven jaar.
4 jun 19:50
De politie in Casablanca heeft drie vrouwen gearresteerd wegens het runnen van een bordeel vanuit hun woning.
4 jun 19:40
Koning Mohammed VI heeft werkgevers opgeroepen personeel te laten testen op het coronavirus.
4 jun 19:11
Het onlangs gepubliceerde onderzoek naar het malariamedicijn hydroxychloroquine in het medische tijdschrift The Lancet wordt nu zelf in twijfel getrokken.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi