buitenland
18:09
Op verzoek van de Marokkaanse regering zal luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) 20 vliegtuigen moeten afstoten.
17:02
Dat blijkt uit onderzoek van nieuwsdienst Yabiladi onder Marokkaanse diaspora (MRE) van over de hele wereld.
15:26
De Marokkaanse premier Saad Eddine El Othmani heeft Amnesty International opnieuw gevraagd bewijs te leveren voor hun recente beschuldiging van spionage inzake journalist Omar Radi
14:48
De rechtbank in Fqih Ben Salah heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee maanden wegens het schenden van het uitgaansverbod.
14:26
De Franse president Emmanuel Macron heeft Jean Castex benoemd tot de opvolger van de opgestapte eerste minister Édouard Philippe.
13:51
Sinds de recente versoepelingen van de maatregelen tegen het coronavirus is het aantal verkeersongevallen in Marokko weer aan het toenemen.
12:55
Het medicijn remdesivir mag in Europa worden gebruikt bij de behandeling van patiënten met Covid-19.
10:52
Het proces tegen twintig Saoedische verdachten die worden beschuldigd van de moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi is vrijdag in de Turkse stad Istanbul begonnen.
10:44
De Franse eerste minister Édouard Philippe en zijn regering treden af. Dat maakte het Élysée-paleis, het kantoor van president Emmanuel Macron, vrijdag bekend.
08:22
Het aantal besmettingen van het coronavirus in de Verenigde Staten is het afgelopen etmaal met een recordaantal van 53.069 toegenomen.
2 jul 22:49
Een incident in een nucleair complex in Iran is mogelijk een aanslag geweest.
2 jul 22:11
In de laatste 24 uur zijn 333 nieuwe besmettingen bevestigd en is het totaal opgelopen tot 12.969
2 jul 21:55
Voor het veldhospitaal wordt de tentoonstellingsbeurs van El Jadida tijdelijk ingericht voor de opvang en behandeling van coronapatiënten.
2 jul 21:04
De heropening van moskeeën in Marokko zal gezien de huidige epidemiologische situatie voorlopig uitblijven
2 jul 20:16
Het Amerikaanse parlement heeft wetgeving goedgekeurd die het mogelijk maakt Chinese functionarissen te straffen die de speciale status van Hongkong ondermijnen.
2 jul 16:40
Duitsland heeft woensdag het zes maanden durende voorzitterschap van de Europese Unie overgenomen en de Duitse minister van Buitenlandse Zaken heeft toegezegd de kwestie bovenaan de agenda te plaatsen
2 jul 16:29
De asielprocedure van een Bahreinse asielzoeker, die na zijn uitzetting tot levenslang werd veroordeeld, is correct verlopen.
2 jul 16:10
De Britse premier Boris Johnson heeft Israël dringend verzocht de voorgenomen annexatieplannen niet door te zetten omdat deze illegaal zijn en "in strijd" met de belangen van het land.
2 jul 15:41
Vooral Dakhla en Laayoune zijn populaire bestemmingen die een toename zien in het aantal binnenlandse toeristen
2 jul 15:16
De rechtbank in Mohammedia heeft twee slagers veroordeeld tot gevangenisstraffen van vier jaar elk en een geldboete van 24.000 DH
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi