buitenland
17:48
De Griekse autoriteiten hebben honderden migranten tegengehouden die het land wilden binnengaan.
15:20
In Saoedi-Arabië worden Marokkaanse huishoudsters door werkgevers op internet te koop aangeboden.
15:10
Daarmee hebben in totaal acht Afrikaanse landen een consulaat in de Marokkaanse Sahara.
14:33
De politie in Salé heeft donderdag twee vrouwen gearresteerd op de begraafplaats van Sidi Bel Abbas nadat ze hadden geprobeerd een graf op te graven.
13:41
De man beweerde in een video dat in Tetouan twee mensen zouden zijn omgekomen als gevolg van het coronavirus
13:06
De Europese Unie verwacht van Turkije dat het de afspraken uit 2016 over het controleren van vluchtelingenstromen blijft nakomen.
12:38
De NAVO-landen zijn solidair met Turkije en roepen Syrië en Rusland op hun offensief in Syrië te staken. Dat zei topman Jens Stoltenberg na afloop van overleg op het hoofdkwartier in Brussel.
08:49
De autoriteiten in China melden vrijdag dat er in een dag tijd 327 nieuwe besmettingen van het nieuwe coronavirus zijn vastgesteld. Dat is het laagste aantal nieuwe infecties in ruim een maand tijd.
07:59
Turkije houdt Syrische vluchtelingen die naar Europa willen niet meer tegen. Dat heeft de Turkse regering bekendgemaakt.
07:47
De Turkse militairen die donderdag zijn omgekomen door een Russisch of Syrisch bombardement in de Syrische provincie Idlib hadden niet in het gebombardeerde gebied moeten zijn.
07:34
De Verenigde Staten eisen dat het Syrische regime van Bashar al-Assad en zijn bondgenoot Rusland hun "walgelijke" offensief in de Syrische provincie Idlib staken.
00:41
Turkije voert artilleriebombardementen uit op stellingen van het Syrische regeringsleger, nadat donderdag 22 Turkse militairen omkwamen bij een luchtaanval in de provincie Idlib.
27 feb 22:48
Zeker 22 Turkse militairen zijn door een luchtaanval omgekomen in de Syrische provincie Idlib. Dat zegt de gouverneur van de zuidelijke Turkse provincie Hatay, die grenst aan Syrië.
27 feb 22:41
Turkije houdt geen Syrische vluchtelingen meer tegen die via land of zee Europa proberen te bereiken. Dat zegt een hoge Turkse functionaris tegen persbureau Reuters.
27 feb 20:53
Het aantal mensen bij wie in Frankrijk is vastgesteld dat ze het nieuwe coronavirus hebben, is meer dan verdubbeld.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
idlib
china
duitsland
mocromaffia
ridouan taghi
marengo
afc ajax
ankara
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
transfer talks
mohammed vi