buitenland
19:02
De 29-jarige man die inreed op een carnavalsoptocht in het Duitse Volkmarsen in de deelstaat Hessen wordt vervolgd voor poging tot moord.
18:59
De jury in het proces tegen Harvey Weinstein heeft de voormalig filmproducent schuldig bevonden aan aanranding en verkrachting
17:11
De internationale gemeenschap moet zich voorbereiden op een mogelijke wereldwijde epidemie, een pandemie
16:26
Zo'n 50.000 mensen, waaronder veel Marokkanen, verkeren in quarantaine als gevolg van de preventieve maatregelen van de Italiaanse autoriteiten
16:13
In het Duitse Volkmarsen zijn naar schatting vijftien gewonden gevallen toen een bestuurder met zijn personenauto inreed op een carnavalsoptocht.
16:01
In Italië is maandag een zevende persoon overleden aan de gevolgen van het nieuwe coronavirus. Dat meldt het Italiaanse persbureau ANSA.
15:47
Islamitische organisaties in Noord-Italië hebben moslims aangespoord voorlopig te stoppen met het bezoeken van de moskee
15:29
Verdachten hebben naar verluidt een medewerker van de Turks-islamitische organisatie bedreigd
15:20
De foodtrucks zullen naar verwachting verschijnen nabij de industriële zones van Casablanca, universiteiten, winkelgebieden, parken en stranden.
12:08
Het dodental van het nieuwe coronavirus in Italië is gestegen van vier naar vijf. Het vijfde slachtoffer is een 88-jarige man uit de regio Lombardije in Noord-Italië.
12:01
Het nieuwe coronavirus is voor het eerst vastgesteld in Bahrein, Koeweit, Irak en Afghanistan.
23 feb 22:23
De Oostenrijkse autoriteiten hebben zondag een trein uit Italië tegengehouden bij de Brennerpas omdat er twee Duitse reizigers aan boord waren die mogelijk besmet zijn geraakt met het gevreesde nieuwe coronavirus.
23 feb 19:19
De uitbraak van het nieuwe coronavirus heeft volgens de president Xi Jinping geleid tot de "grootste gezondheidscrisis" in de geschiedenis van de Volksrepubliek China.
23 feb 18:16
De grensstreek tussen Turkije en Iran is zondagavond opnieuw opgeschrikt door een aardbeving, op een diepte van 10 kilometer. Deze had een kracht van 6,0.
23 feb 16:24
Enkele buurlanden van Iran hebben de grenzen met het land gesloten vanwege het nieuwe coronavirus dat daar om zich heen grijpt. Turkije, Pakistan en Afghanistan maakten zondag bekend dat te doen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
duitsland
coronavirus
hanau
frankfurt
china
terrorisme
tobias rathjen
italië
afghanistan
shishalounge
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi