Laatste nieuws over canada
1 t/m 20 (van 135 artikelen)
23 feb 11:04
Het Canadese parlement heeft maandag een niet-bindende motie goedgekeurd die de behandeling van Oeigoeren door China als genocide bestempelt.
15 dec 12:29
Het Europese geneesmiddelenbureau EMA keurt volgens bronnen van de Duitse krant Bild 23 december het Amerikaans-Duitse coronavaccin van Pfizer en BioNTech goed.
19 nov 20:50
De Canadese stad Toronto heeft woensdag de Marokkaanse vlag gehesen om de 65e verjaardag van de Onafhankelijkheidsdag van Marokko te vieren.
5 nov 6:53
Voor het eerst is in Canada een besmetting bij een mens met het H1N2-virus ontdekt, een zeldzame variant van de varkensgriep.
2 nov 20:26
De Canadese premier Justin Trudeau hield vrijdag een betoog voor de vrijheid van meningsuiting, maar stelde tegelijkertijd dat deze "niet zonder grenzen" is.
11:09
In Quebec in Canada zijn met Halloween twee mensen doodgestoken en vijf gewond geraakt.
14 okt 19:28
Een moskee in Toronto bleef dinsdag gesloten na het ontvangen van gewelddadige doodsbedreigingen.
3 sep 13:40
Nederland en Canada steunen Gambia in de zaak dat het heeft aangespannen bij het Internationaal Gerechtshof tegen Myanmar vanwege de genocide op de Rohingya.
12 jun 14:47
Iran zegt dat het Frankrijk om hulp heeft gevraagd in het onderzoek naar het per ongeluk neerhalen van het Oekraïens passagiersvliegtuig op 8 januari.
01:03
Canada gaat elf categorieën aanvalsgeweren verbieden. Dat zeggen medewerkers van de regering. Het gaat om wapens die vaak worden gebruikt bij schietpartijen.
20 apr 2:45
Een 51-jarige man in politiekleding en een tot politiewagen vermomde auto heeft in de Canadese plaats Portapique zeker tien mensen doodgeschoten. Onder hen is een politieagent.
13 mrt 5:23
De vrouw van premier Justin Trudeau van Canada is besmet met het nieuwe coronavirus.
12 mrt 17:31
De Canadese premier Justin Trudeau heeft uit voorzorg zichzelf en zijn vrouw in quarantaine geplaatst. Zijn vrouw vertoont namelijk griepverschijnselen.
5 feb 13:05
Een vlucht van het Canadese Westjet onderweg naar Jamaica moest halverwege keren nadat een YouTuber aan boord beweerde besmet te zijn met het coronavirus
30 jan 14:04
Moslims in Canada vragen aandacht voor de stijgende moslimhaat in het land
27 jan 8:53
Zeker tachtig mensen zijn in China om het leven gekomen door het onlangs uitgebroken coronavirus. Het aantal besmettingen is met 769 nieuwe meldingen gestegen naar 2744.
23 jan 12:02
Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in Den Haag heeft Myanmar, voormalig Birma, opgedragen onmiddellijk maatregelen te nemen om moslims te beschermen.
13 jan 14:59
Ministers uit vijf landen die burgers verloren bij de vliegramp in Iran, komen donderdag bijeen in Londen.
11 jan 8:09
Iran heeft het Oekraïense toestel dat woensdag neerstortte bij Teheran "per ongeluk" neergehaald, omdat het vliegtuig werd aangezien voor een vijandelijk doelwit.
10 jan 10:07
De vliegtuigcrash woensdag nabij Teheran is volgens de baas van de Iraanse burgerluchtvaartautoriteit niet veroorzaakt door een raket.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi