Laatste nieuws over capitool
21 t/m 40 (van 40 artikelen)
8 jan 5:23
De Amerikaanse president Donald Trump overweegt volgens de krant The New York Times zichzelf gratie te verlenen.
8 jan 4:24
Vicepresident Mike Pence zal hoogstwaarschijnlijk de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari bijwonen, melden ingewijden aan nieuwssite Politico.
7 jan 20:41
De Democratische congresleiders Chuck Schumer en Nancy Pelosi willen dat vicepresident Mike Pence en de rest van het kabinet president Donald Trump uit zijn functie ontheffen.
7 jan 20:22
De aanstaande Amerikaanse president Joe Biden heeft keihard uitgehaald naar Donald Trump in een toespraak.
7 jan 15:14
Amerikaanse politici willen dat een onderzoek wordt ingesteld naar het optreden van de politie bij de bestorming van het parlementsgebouw in Washington.
7 jan 13:33
De Amerikaanse president Donald Trump heeft een "ordelijke" machtsoverdracht beloofd op 20 januari. Wel herhaalde hij in een verklaring het oneens te zijn met de verkiezingsuitslag.
7 jan 13:17
Na Twitter, Facebook en Instagram heeft ook Snapchat het account van president Trump geblokkeerd.
7 jan 11:07
Het Amerikaanse Congres heeft officieel vastgelegd dat de Democraat Joe Biden de verkiezingen heeft gewonnen.
7 jan 6:36
Bij de bestorming van het Amerikaanse parlementsgebouw door aanhangers van president Trump in Washington zijn woensdag vier doden gevallen, meldt de hoofdstedelijke politie.
7 jan 4:38
Oud-president Barack Obama vindt dat Donald Trump medeverantwoordelijk is voor de gewelduitbarsting woensdag bij het Capitool.
6 jan 23:34
Minister-president Mark Rutte roept de Amerikaanse president Donald Trump op de overwinning van zijn tegenstrever Joe Biden bij de presidentsverkiezingen in november deze woensdag nog te erkennen.
6 jan 23:29
De onrust in het Amerikaanse Capitool wordt ook buiten de Verenigde Staten met grote bezorgdheid gevolgd.
6 jan 23:19
De staten Virginia en Maryland sturen de Nationale Garde naar het Capitool in Washington. Ook de Nationale Garde van Washington DC wordt ingezet.
6 jan 22:12
Toen de Trump-aanhangers het Capitool binnendrongen, is een vrouw neergeschoten en zwaargewond geraakt, meldt CNN op basis van meerdere bronnen.
6 jan 21:12
In Washington geldt vanaf middernacht Nederlandse tijd een avondklok vanwege de bestorming van het parlement door aanhangers van president Trump.
6 jan 20:25
Twee gebouwen op het terrein van het Capitool in Washington zijn volgens Amerikaanse media woensdag ontruimd nadat honderden aanhangers van president Trump daar barricades bestormden.
6 jan 15:53
President Trump heeft via Twitter zijn plaatsvervanger Mike Pence opnieuw opgeroepen een stokje te steken voor de officiële vaststelling dat de Democraat Joe Biden de verkiezingen in november zou hebben gewonnen.
4 jan 3:07
De beëdiging van Joe Biden als nieuwe Amerikaanse president op 20 januari wordt vanwege het coronavirus flink versoberd.
6 dec 9:09
Een sympathisant van terreurorganisatie Daesh is maandag in de Verenigde Staten veroordeeld tot dertig jaar cel.
17 sep 12:57
Amine El Khalifi is veroordeeld tot een celstraf.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi