Laatste nieuws over catalonie
1 t/m 20 (van 62 artikelen)
15 sep 19:32
De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft woensdag de dialoog hervat met separatisten in de welvarende kustregio Catalonië.
2 sep 15:33
In Spanje zijn de opruimwerkzaamheden in volle gang na het noodweer van eerder deze week.
26 aug 12:52
Schotland stopt met de rechtszaak rond de uitlevering van de Catalaanse separatist Clara Ponsatí, omdat Ponsatí momenteel in België woont en dus buiten de jurisdictie van het Schotse hof is.
29 jul 17:47
In de strijd tegen corona wordt in populaire badplaatsen als Salou en Sitges en in de hoofdstad Barcelona de avondklok verlengd, voor de tweede keer.
15 jul 0:19
In Barcelona en 157 andere Catalaanse gemeenten wordt vanaf komend weekend een nachtelijk uitgaansverbod ingesteld van 01.00 tot 06.00 uur als de rechter daarmee akkoord gaat.
13 jul 0:05
De Spaanse toeristische regio's Catalonië en Valencia komen met nieuwe maatregelen om de jongste golf van het coronavirus in te dammen.
10 jul 21:57
De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft het kabinet herschikt waarin zijn sociaaldemocratische PSOE samenwerkt met het linkse Podemos, nadat zijn ploeg de afgelopen maanden veel kritiek had gekregen.
6 jul 15:04
De Spaanse regio Catalonië legt het nachtleven nieuwe beperkingen op, omdat het aantal coronabesmettingen flink aan het stijgen is.
24 jun 0:02
De Brits-Amerikaanse softwarepionier John McAfee is dood in zijn cel in Barcelona aangetroffen.
22 jun 16:12
De Spaanse regering heeft gratie verleend aan negen Catalaanse leiders die in de cel zitten vanwege de mislukte afscheiding van Catalonië.
22 jun 4:29
De Raad van Europa heeft Spanje maandag opgeroepen af te zien van verzoeken tot uitlevering van naar het buitenland gevluchte Catalaanse politici
2 jun 20:35
België kan drie Catalaanse Europarlementariërs die de regio Catalonië willen losmaken van Spanje voorlopig toch niet overleveren aan hun vaderland.
15:07
Meer dan drie maanden na de regionale verkiezingen in Catalonië heeft de regio een nieuwe premier.
20 mei 16:46
De voormalige Catalaanse leider Carles Puigdemont heeft in Spanje voor ophef gezorgd door op te roepen tot een dialoog over de status van de twee Spaanse enclaves.
17 mei 19:27
Twee rivaliserende separatistische partijen in Catalonië hebben een akkoord gesloten over de vorming van een coalitieregering.
18 feb 5:57
Zeker 55 personen die gewond zijn geraakt bij rellen in de Spaanse hoofdstad Madrid zijn woensdagavond behandeld voor verwondingen
17 feb 22:03
In meerdere Spaanse steden zijn nieuwe rellen uitgebroken uit protest tegen de arrestatie van een rapper voor belediging van de koning.
16 feb 22:16
In meerdere Spaanse steden, waaronder Barcelona, Girona en Valencia, zijn dinsdagavond rellen uitgebroken na de arrestatie van rapper Pablo Hasel.
1 feb 14:03
Te midden van de verkiezingscampagne in de Spaanse regio Catalonië heeft Twitter het officiële account van de extreemrechte politieke partij VOX afgesloten
19 nov 14:53
Cafés en restaurants in Barcelona en andere steden in de Spaanse regio Catalonië mogen vanaf maandag weer gasten ontvangen, tot 21.30 uur ’s avonds.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi