Laatste nieuws over catalonie
21 t/m 40 (van 59 artikelen)
14 okt 20:17
De Spaanse regio Catalonië sluit alle cafés en restaurants in de strijd tegen het coronavirus.
13 okt 17:45
Honderden artsen bij publieke zorgcentra in de Spaanse regio Catalonië zijn dinsdag in staking gegaan.
11 okt 17:27
De noordelijke Spaanse grensregio's Catalonië en Navarra komen met nieuwe maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
1 okt 14:32
De autoriteiten van Madrid gaan er tandenknarsend mee akkoord dat de Spaanse hoofdstad grotendeels weer op slot moet in de strijd tegen corona.
9 aug 22:50
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor een aantal gebieden in Spanje aangepast.
1 aug 18:03
België heeft het reisadvies voor regio's in Bulgarije, Zwitserland, Roemenië, Frankrijk en Spanje aangescherpt naar code rood.
31 jul 11:57
Duitsland stelt een verplichte thuisquarantaine in voor mensen die terugkeren uit de Spaanse regio's Catalonië, Navarra en Aragón.
29 jul 17:25
De Catalaanse regering versoepelt weer de strenge maatregelen in een regio ten westen van Barcelona die gold als het centrum van een nieuwe uitbraak van het coronavirus in Catalonië.
22 jul 10:51
De ook voor Nederlandse toeristen belangrijke Frans-Spaanse grens hoeft vooralsnog niet dicht, ondanks de jongste corona-uitbraak in de Spaanse grensregio Catalonië.
20 jul 15:53
Het is heel goed mogelijk dat Frankrijk de grens met Spanje sluit als antwoord op het stijgende aantal coronabesmettingen in met name Catalonië.
17 jul 13:24
Theaters, bioscopen, sportcentra, zwembaden en discotheken gaan in de metropool Barcelona weer dicht om een nieuwe verspreiding van het gevreesde coronavirus tegen te gaan.
16 jul 19:28
Spanje heeft donderdag melding gemaakt van de grootste stijging van het aantal coronabesmettingen sinds begin mei.
9 jul 10:56
In navolging van de Spaanse regio Catalonië heeft de regering van de Balearen, waar de eilanden Ibiza en Mallorca onder vallen, besloten het dragen van mondkapjes in openbare ruimten algemeen verplicht te stellen.
8 jul 13:45
De Spaanse regio Catalonië voert met ingang van donderdag een algemene maskerplicht in uit vrees voor een nieuwe verspreiding van het coronavirus.
5 jul 15:29
In de Spaanse noordwestelijke regio Galicië zijn zondag 70. 000 mensen in lockdown geplaatst, uit angst voor een nieuwe uitbraak van het coronavirus.
4 jul 14:03
Voor het eerst sinds Spanje met de versoepeling van de coronamaatregelen is begonnen, is er in de noordwestelijke regio Catalonië in een grote stad een nieuwe lockdown afgekondigd uit vrees voor verspreiding van het coronavirus
8 mei 19:08
De Spaanse regering wil vanaf maandag de strenge coronamaatregelen in het land iets versoepelen, maar dat geldt niet voor de regio rond hoofdstad Madrid. Dat heeft de regionale regering bekendgemaakt.
17 apr 16:33
In Spanje nadert het dodental door het coronavirus de 19.500. De voorbije 24 uur overleden 585 patiënten aan de ziekte.
15 mrt 13:23
Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Spanje aangepast.
12 mrt 14:37
Het aantal mensen dat het slachtoffer is geworden van het nieuwe coronavirus in Spanje is sterk toegenomen. Het aantal sterfgevallen schoot in een etmaal omhoog van 47 naar 84.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi