Laatste nieuws over catshuis
1 t/m 20 (van 28 artikelen)
22 mei 17:14
De middelbare scholen mogen op 31 mei weer helemaal open. Dat heeft het demissionaire kabinet zaterdagmiddag besloten na een extra overleg met deskundigen zaterdag op het Catshuis.
9 mei 18:52
Het demissionaire kabinet beslist dinsdag of er ruimte is om vanaf 18 mei meer coronamaatregelen los te laten.
1 mei 11:59
De verdere versoepelingen van de coronaregels die mogelijk vanaf 11 mei zouden ingaan, zoals het openen van sportscholen, laten langer op zich wachten.
11 apr 17:54
De geplande versoepeling van de lockdown wordt met een week opgeschoven naar 28 april.
22 mrt 15:26
Leden van het kabinet zijn somber gestemd over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
21 mrt 17:21
Het kabinet ziet geen ruimte om nu de coronamaatregelen te versoepelen, zeggen Haagse bronnen. De besmettingscijfers zijn daarvoor nog te hoog.
21 mrt 9:01
Menno de Jong, viroloog van het Amsterdam UMC en lid van het Outbreak Management Team (OMT), ziet eigenlijk nog geen ruimte om de coronamaatregelen verder te versoepelen, nu het aantal besmettingen weer toeneemt.
8 mrt 4:41
Het kabinet besluit maandag over de coronamaatregelen na 15 maart, als de huidige beperkingen zouden aflopen.
6 mrt 4:08
Het is niet waarschijnlijk dat tijdens de persconferentie over corona van aanstaande maandag nieuwe versoepelingen van de coronaregels worden aangekondigd, zeggen ingewijden.
5 mrt 16:34
Coronaminister Hugo de Jonge acht de kans 'niet heel groot' dat er ruimte is voor versoepeling van de maatregelen, dus ook niet voor het schrappen van de avondklok.
3 mrt 14:44
De kans dat het kabinet maandag bekendmaakt dat de terrassen weer open mogen is niet groot, volgens premier Mark Rutte.
1 mrt 1:52
"Waarom denkt u dat u wel kan blijven?" Met die vraag werd premier en VVD-lijsttrekker Mark Rutte geconfronteerd tijdens het live verkiezingsdebat van RTL.
21 feb 21:45
Ook mbo'ers en studenten van hogescholen en universiteiten moeten weer fysiek onderwijs krijgen.
8 feb 6:03
Het kabinet praat maandag alsnog over de avondklok en andere coronamaatregelen, nadat het Catshuisoverleg van zondag werd afgelast vanwege het barre weer.
31 jan 18:14
Basisscholen en de kinderopvang gaan vanaf 8 februari weer open.
30 jan 16:48
Het primair onderwijs en de kinderopvang kunnen weer worden geopend. Dat stellen de experts van het Outbreak Management Team in hun nieuwste advies, melden ingewijden na berichtgeving van de NOS.
17 jan 18:21
Het kabinet praat deze week verder over de invoering van een avondklok. Dat melden ingewijden na het overleg zondag in het Catshuis.
17 jan 13:42
Op het Catshuis is het overleg begonnen van een groot deel van het demissionaire kabinet met deskundigen over de coronacrisis.
22 dec 20:32
Iedere gedupeerde van de toeslagenaffaire rond de kinderopvang krijgt in de komende vier maanden 30.000 euro ter compensatie, zegt staatssecretaris van Financiën Alexandra van Huffelen.
6 dec 19:31
Het aantal besmettingen is nog veel te hoog om aan versoepeling van de coronamaatregelen te denken richting de feestdagen. Dat was de conclusie van het Catshuis overleg, meldden ingewijden aan het ANP.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi