Laatste nieuws over cda
21 t/m 40 (van 219 artikelen)
9 jul 19:03
Staatssecretaris Menno Snel wil rechtszaken die tegen ouders lopen over de kinderopvangtoeslag tijdelijk stopzetten.
26 jun 11:07
Het kabinet moet Turkije dreigen met economische sancties om Nederlanders die daar om politieke redenen worden vastgehouden vrij te krijgen.
25 jun 14:56
Turken die naar Nederland komen, krijgen mogelijk de plicht om in te burgeren. Het kabinet laat die wens van de Tweede Kamer onderzoeken.
24 mei 0:05
De PvdA is de verrassende winnaar van de verkiezingen voor het Europees Parlement. De sociaaldemocraten blijven de VVD en het CDA voor.
16 mei 17:20
De Tweede Kamer wil "heel snel" weten waarom in een rapport van het ministerie van Justitie zware misdrijven gepleegd door asielzoekers niet concreet worden benoemd.
6 mei 18:54
De gemeenteraadsverkiezingen in Istanbul moeten overgedaan worden. Dat heeft de centrale kiesraad besloten na evaluatie van de verkiezingen die eind maart werden gehouden, meldt staatspersbureau Anadolu.
5 mei 15:26
De gedetineerden die zaterdag de dodenherdenking in Vught verstoorden door te schreeuwen, zijn voor maximaal veertien dagen overgeplaatst naar isoleercellen. Dat liet het ministerie van Veiligheid en Justitie zondag weten.
4 mei 19:27
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft er zaterdag nogmaals op aangedrongen dat lokale verkiezingen in Istanbul worden overgedaan omdat ze niet goed zijn verlopen.
22 apr 14:55
De Turkse politie heeft negen arrestaties verricht na de aanval op oppositieleider Kemal Kılıçdaroglu.
27 mrt 20:26
Op verzoek van het CDA die het niet kan verkroppen dat DENK één zetel kreeg.
4 jan 12:33
Het CDA en de PVV willen opheldering over de beschikbaarheid van 'jihadistische lectuur' in de gevangenis in Vught, waar ook terroristen vastzitten.
8 aug 14:05
De Belastingdienst moet worden ingezet om de criminele winsten van straatdealers in Amsterdam af te pakken.
29 mei 19:28
Gemeenten moeten organisaties die met geld uit onvrije landen de vrijheid in Nederland ondermijnen beter kunnen aanpakken, vinden CDA en ChristenUnie.
28 feb 20:47
Het CDA-voorstel om verheerlijking van terrorisme strafbaar te maken, voegt weinig toe. Dat schrijft de Raad van State (RvS) in een advies over het wetsvoorstel dat is ingediend door Kamerlid Mona Keijzer.
4 sep 17:15
De bekendmaking dat Jan Roos optreedt als lijsttrekker van VNL (Voor Nederland) heeft de partij in de wekelijkse peiling van Maurice de Hond twee zetels opgeleverd.
25 jul 11:06
Tienduizenden Turken hebben zondag op het Taksimplein in Istanbul gedemonstreerd 'tégen de couppoging en vóór de democratie'.
25 mei 15:31
Het CDA en de SP willen dat er een einde komt aan de financiële steun door buitenlandse overheden aan moskeeën in Nederland.
9 mei 12:38
De Tweede Kamer wil dat het kabinet aangeeft hoe het denkt over het besluit van de Europese Commissie om vanaf juli visumvrij reizen voor inwoners van Turkije mogelijk te maken.
12 apr 17:36
Het vrijwillig verblijven in een gebied waar terroristische organisaties als Daesh de dienst uitmaken, wordt mogelijk strafbaar.
3 mrt 12:35
Er komt een landelijk onderzoek naar mogelijk misbruik van studiefinanciering in het mbo, maakte de Rotterdamse CDA-wethouder Hugo de Jonge donderdag tijdens de gemeenteraadsvergadering bekend.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi