Laatste nieuws over cda
21 t/m 40 (van 212 artikelen)
19:27
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft er zaterdag nogmaals op aangedrongen dat lokale verkiezingen in Istanbul worden overgedaan omdat ze niet goed zijn verlopen.
22 apr 14:55
De Turkse politie heeft negen arrestaties verricht na de aanval op oppositieleider Kemal Kılıçdaroglu.
27 mrt 20:26
Op verzoek van het CDA die het niet kan verkroppen dat DENK één zetel kreeg.
12:33
Het CDA en de PVV willen opheldering over de beschikbaarheid van 'jihadistische lectuur' in de gevangenis in Vught, waar ook terroristen vastzitten.
8 aug 14:05
De Belastingdienst moet worden ingezet om de criminele winsten van straatdealers in Amsterdam af te pakken.
29 mei 19:28
Gemeenten moeten organisaties die met geld uit onvrije landen de vrijheid in Nederland ondermijnen beter kunnen aanpakken, vinden CDA en ChristenUnie.
28 feb 20:47
Het CDA-voorstel om verheerlijking van terrorisme strafbaar te maken, voegt weinig toe. Dat schrijft de Raad van State (RvS) in een advies over het wetsvoorstel dat is ingediend door Kamerlid Mona Keijzer.
17:15
De bekendmaking dat Jan Roos optreedt als lijsttrekker van VNL (Voor Nederland) heeft de partij in de wekelijkse peiling van Maurice de Hond twee zetels opgeleverd.
25 jul 11:06
Tienduizenden Turken hebben zondag op het Taksimplein in Istanbul gedemonstreerd 'tégen de couppoging en vóór de democratie'.
25 mei 15:31
Het CDA en de SP willen dat er een einde komt aan de financiële steun door buitenlandse overheden aan moskeeën in Nederland.
9 mei 12:38
De Tweede Kamer wil dat het kabinet aangeeft hoe het denkt over het besluit van de Europese Commissie om vanaf juli visumvrij reizen voor inwoners van Turkije mogelijk te maken.
12 apr 17:36
Het vrijwillig verblijven in een gebied waar terroristische organisaties als Daesh de dienst uitmaken, wordt mogelijk strafbaar.
3 mrt 12:35
Er komt een landelijk onderzoek naar mogelijk misbruik van studiefinanciering in het mbo, maakte de Rotterdamse CDA-wethouder Hugo de Jonge donderdag tijdens de gemeenteraadsvergadering bekend.
24 jan 15:41
In de wekelijkse peiling van Maurice de Hond halen PVV en GroenLinks de hoogste score ooit: respectievelijk 42 en 16 zetels.
12:30
De partij van Geert Wilders blijft aan populariteit winnen.
2 jun 13:33
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft oppositieleider Kemal Kilicdaroglu aangeklaagd voor smaad, omdat de laatste beweerde dat de toiletten in het presidentieel paleis gouden zittingen hadden.
21 apr 16:18
Duizenden walgelijke berichten over verdronken migranten in de Middellandse Zee beheersen deze dagen sociale netwerken en veel nieuwswebsites.
27 mrt 17:41
Nederland heeft vaak geen idee welke landen moskeeën in Nederland financieren en de gebedshuizen zelf willen daar geen details over vrijgeven.
16 mrt 12:27
Nederland heeft volgens CDA-leider Sybrand Buma een opvoedingsprobleem.
20 feb 11:28
Hooligans die zich in het buitenland bij een voetbalwedstrijd misdragen, zouden hun paspoorten moeten inleveren.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi