Laatste nieuws over ceuta
21 t/m 40 (van 208 artikelen)
9 feb 16:35
Marokko is zoals elk ander land gerechtigd om drones en ander militair materiaal in te zetten om de eigen landsgrenzen te beveiligen.
7 feb 16:08
Spanje maakt zich zorgen over het voornemen van Marokko om drones in te zetten nabij de Spaanse exclaves Ceuta en Melilla in Noord-Afrika.
27 jan 11:03
Volgens de Spaanse pers is de nieuwe benaming van de grensovergangen een nieuwe provocatie van Marokko aan het adres van Spanje.
26 jan 20:40
De autoriteiten in Marokko hebben naar verluidt de namen van de grensovergangen gewijzigd.
18 jan 20:56
De grens tussen Marokko en de Spaanse enclave Ceuta blijft vanuit Spaanse zijde tot minstens juni nog gesloten.
27 dec 20:29
De sluiting van de grenzen met de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla heeft de Marokkaanse schatkist een extra 4 miljard DH (€ 380 miljoen) opgeleverd.
14 dec 20:35
De Spaanse regering heeft een commissie in het leven geroepen met vertegenwoordigers van minstens zes ministeries om zich voor te bereiden op de eventuele heropening van de grenzen van Ceuta en Melilla.
6 dec 14:19
De toegenomen militaire uitgaven van Marokko is geen bedreiging voor de veiligheid van de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla.
23 nov 20:45
De extreemrechtse politieke partij VOX in Melilla heeft zich kritisch uitgelaten over de voorwaarden die Marokko schept voor een heropening van de grens met Ceuta en Melilla.
23 nov 20:19
De rechtbank in Ceuta heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien maanden wegens het inzetten van een drone voor het transporteren van drugs tussen Marokko en Spanje.
23 nov 19:30
Het Openbaar Ministerie (OM) in Ceuta heeft celstraffen geëist van vier en vijf jaar tegen twee Spaanse mannen die een Marokkaanse minderjarige migrant neerschoten.
18:15
Marokko wil dat Spanje de situatie van Marokkaanse grensarbeiders regulariseert als onderdeel van de overeenkomst om de grenzen met de twee enclaves te heropenen.
18 nov 19:33
98,6% van de Marokkaanse minderjarigen die in mei van dit jaar de Spaanse enclave Ceuta binnenkwamen, wil niet terugkeren naar Marokko.
23 okt 20:13
Naar verluidt zullen de Marokkaanse autoriteiten op 1 november de maritieme passagiersverbindingen met buurland Spanje heropenen.
4 okt 18:31
Madrid heeft Rabat ruim 90 quads aangeboden als onderdeel van het ondersteuningsprogramma waarbij Marokko politieagent speelt voor Europa.
13 sep 17:57
De Spaanse Guardia Civil heeft zondag tien Marokkaanse jongeren gered op de Middellandse Zee.
12 aug 19:15
Achraf Saber, de 14-jrige jongen die eind mei bekend werd vanwege zijn mislukte migratiepoging naar Ceuta, wordt sinds twee dagen vermist.
12 aug 16:38
De Spaanse minister van Defensie Margarita Robles Fernández ziet geen reden om wijzigingen aan te brengen in de strategie ten opzichte van de twee enclaves Ceuta en Melilla.
4 aug 17:23
De Spaanse reddingsbrigade heeft maandagmiddag twee Marokkaanse jongens uit het water gered toen ze aan boord van een opblaasbare speelgoedboot op weg waren naar Ceuta.
3 aug 16:51
Marokko heeft berichten ontkend dat vier leden van de Marokkaanse hulptroepen zouden hebben geprobeerd de Spaanse enclave Ceuta illegaal binnen te komen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi