Laatste nieuws over charlie hebdo
1 t/m 20 (van 145 artikelen)
1 feb 14:24
De Frans-Marokkaanse Zineb El Rhazoui, voormalig journaliste van het satirische weekblad Charlie Hebdo, is dit jaar één van de genomineerden voor de Nobelprijs voor de Vrede
16 dec 18:41
Medeplichtigen aan de aanslagen begin 2015 op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo en een koosjere supermarkt in Parijs zijn veroordeeld tot celstraffen van levenslang tot vier jaar.
16 dec 6:06
De Franse rechter velt woensdag een oordeel over veertien mensen die ervan worden beschuldigd verantwoordelijk te zijn geweest voor de aanslagen in Parijs in 2015.
8 dec 11:59
Tegen een van de verdachten van de aanslagen op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo en een joodse supermarkt in 2015 is dinsdag dertig jaar gevangenisstraf geëist.
1 nov 2:57
Het proces in Parijs tegen veertien verdachten die medeplichtig zouden zijn aan de aanslagen op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo en een joodse supermarkt in 2015 is opgeschort tot en met dinsdag 3 november
29 okt 11:52
In de Somalische hoofdstad Mogadishu protesteerden woensdag honderden tegen de provocaties en beledigingen door de Franse president Emmanuel Macron.
28 okt 13:02
De Iraanse president Hassan Rohani heeft gewaarschuwd dat beledigingen van profeet Mohammed (saws) geweld kunnen uitlokken.
28 okt 12:14
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan noemt de makers van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo "schurken", nadat zij hem in karikatuurvorm op de voorpagina hebben gezet.
28 okt 10:49
Turkije zal het publiceren van een karikatuur van zijn president Erdogan door het Franse blad Charlie Hebdo met "juridische en diplomatieke stappen " beantwoorden.
28 okt 7:25
Een aantal hoge Turkse functionarissen heeft de beslissing veroordeeld van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo om een karikatuur van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan op de cover te zetten.
20:30
Een karikatuur van de Turkse president Erdogan siert de voorpagina van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo deze week.
25 okt 20:52
De Marokkaanse regering benadrukt dat de publicatie van de aanstootgevende beelden het "gebrek aan volwassenheid" weerspiegelt
25 okt 19:03
Frankrijk heeft landen in het Midden-Oosten opgeroepen een einde te maken aan boycotacties tegen Franse producten.
23 okt 21:56
Moslims over de hele wereld gebruiken sociale netwerken om de anti-islam-campagne van de Franse regering te veroordelen.
22 okt 21:42
In de Franse steden Bordeaux en Béziers worden moskeeën vanaf vandaag beschermd door de politie.
21 okt 20:56
Frankrijk zal cartoons nooit opgeven. President Emmanuel Macron zei dat woensdag tijdens een hommage aan de vrijdag onthoofde leraar Samuel Paty (47).
21 okt 16:44
De Franse justitie beschuldigt zeven verdachten die worden voorgeleid in de zaak van de onthoofde Franse leraar onder meer van medeplichtigheid aan een terroristische moord.
21 okt 4:07
Zeven personen worden woensdag voorgeleid aan een Franse anti-terrorismerechter in verband met het gerechtelijk onderzoek naar de onthoofding van een geschiedenisleraar, afgelopen vrijdag.
20 okt 20:45
De Franse president Emmanuel Macron heeft na de onthoofding van een docent een hardere aanpak van moslimextremisme aangekondigd.
20 okt 9:51
De geschiedenisleraar die vrijdag bij Parijs werd onthoofd, krijgt postuum de hoogste Franse onderscheiding.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi