Laatste nieuws over charlie hebdo
21 t/m 40 (van 145 artikelen)
19 okt 22:15
Tientallen moskeeën en islamitische verenigingen in Frankrijk kwamen zaterdag bijeen om hun verontwaardiging te uiten over de "barbaarse moord" op de leraar in Conflans-Sainte-Honorine.
19 okt 18:03
Zeker vier leerlingen zitten vast na de onthoofding van een Franse leraar door een 18-jarige extremist.
19 okt 9:47
De vader van een schoolmeisje en een bekende "islamistische militant" hadden aangedrongen op de recente moordaanslag op een Franse leraar.
19 okt 3:38
De Franse president Emmanuel Macron heeft zondag besloten de veiligheid op scholen en het toezicht op online propaganda van "radicale islamistische groeperingen" op te schroeven.
18 okt 16:26
Vele duizenden mensen zijn op het Parijse Place de République samengekomen om de vrijdag door een jihadist vermoorde leraar Samuel Paty te gedenken.
17 okt 11:54
De verdachte van de onthoofding van een Franse geschiedenisleraar in een Parijse voorstad is een 18-jarige man van Tsjetsjeense afkomst en geboren in Moskou
17 okt 2:09
Vier mensen, onder wie een minderjarige, zijn in de nacht vrijdag op zaterdag aangehouden na de onthoofding van een geschiedenisleraar op vrijdag in een voorstad van Parijs.
16 okt 20:06
Een man is op straat in een voorstad van Parijs onthoofd. Het gaat volgens politiebronnen om een leraar op de middelbare school die in de klas karikaturen liet zien van de profeet Mohammed (saws).
30 sep 2:24
De verdachte van het steekincident in de buurt van de voormalige redactie van het satirisch weekblad Charlie Hebdo afgelopen vrijdag, is aangeklaagd.
29 sep 15:05
De hoofdverdachte van de steekpartij vrijdag in Parijs wilde het voormalige kantoor van het satirische weekblad Charlie Hebdo in brand steken
26 sep 13:16
De Pakistaanse hoofdverdachte van de steekpartij bij het voormalige kantoor van het satirische weekblad Charlie Hebdo in Parijs heeft een bekentenis afgelegd.
21:04
De autoriteiten zien de steekpartij als een terroristische daad.
16:51
De hoofdverdachte van de steekpartij in Parijs is een man uit Pakistan.
14:59
Zeker zes stations van de Parijse metro zijn om veiligheidsredenen tijdelijk dichtgegaan na een mogelijk terreurincident, melden Franse media.
14:29
De Franse politie heeft twee arrestaties verricht na een aanval met een mes bij het voormalige kantoor van satirisch blad Charlie Hebdo.
23 sep 8:40
Meer dan honderd Franse nieuwsmedia riepen woensdag mensen op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo te steunen nadat het personeel met de dood is bedreigd.
11 sep 21:05
Terreurorganisatie al-Qaeda heeft het satirische weekblad Charlie Hebdo gedreigd met een nieuwe aanslag.
2 sep 11:59
Onder strenge veiligheidsmaatregelen is in Parijs het proces begonnen tegen veertien verdachten
2 sep 9:45
In Frankrijk begint het proces tegen vermeende handlangers van de extremisten die in 2015 aanslagen pleegden bij Charlie Hebdo en een joodse supermarkt.
1 sep 12:36
Het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo publiceert opnieuw de Mohammed-cartoons die de redactie doelwit van terreur maakten.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi