Laatste nieuws over charlie hebdo
61 t/m 80 (van 145 artikelen)
9 mrt 14:16
De Franse autoriteiten hebben vier mensen opgepakt in verband met de terroristische aanslagen in januari in Parijs, hebben twee bronnen bij de politie en veiligheidsdiensten maandag meegedeeld.
27 feb 15:16
De Iraakse geestelijke Mullah Krekar moet vrijdag in Noorwegen voor de rechter verschijnen, omdat hij de aanslag op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo heeft geprezen.
25 feb 15:35
De Franse regering heeft woensdag een plan gepresenteerd om de dialoog aan te gaan met de islamitische gemeenschap in het land.
19 feb 14:17
Er is een speelfilm in de maak over de aanslag op de redactie van het Franse weekblad Charlie Hebdo.
11 feb 19:19
Sinds de aanslagen op Charlie Hebdo en de joodse supermarkt steeg het aantal bekeringen tot de islam in Frankrijk.
17:00
Weken na de aanslagen op Charlie Hebdo organiseren islamitische groeperingen in Marokko nog steeds protestacties tegen Charlie Hebdo.
30 jan 17:33
In een tijd waarin prominenten over elkaar heen vallen om het hoogste woord te hebben over het vrije woord heeft het Marokkaans blad Al Watan een gewaagde editie uitgebracht.
25 jan 22:20
De grootste Canadese krant the Star peinst er niet over om spotprenten over de profeet Mohammed (vzmh) te publiceren.
23 jan 18:50
Honderden mensen zijn vrijdag in twee steden in Afghanistan de straat opgegaan om te demonstreren tegen het Franse weekblad Charlie Hebdo.
23 jan 18:26
De man die vorige maand in een koosjere winkel in Parijs vier gijzelaars doodschoot is vrijdag in stilte begraven.
21 jan 10:40
De ontmoeting tussen joden en moslims in Amsterdam heeft zo veel bezoekers getrokken, dat ze dinsdagavond nauwelijks in de zaal van de bibliotheek passen.
20 jan 16:41
Een groep Marokkanen is zich op sociale media aan het voorbereiden op een mars van minimaal één miljoen personen. Tenminste, daar hoopt de organisatie op.
20 jan 15:14
Frankrijk moet de aanslagen in Parijs gebruiken om eens goed te kijken naar de 'territoriale, sociale en etnische apartheid in het land'.
19 jan 17:43
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam is de beste lokale bestuurder.
19 jan 16:04
De populariteit van de Franse president François Hollande, tot voor kort een van de minst populaire leiders in de moderne geschiedenis van het land, is fors gestegen.
19 jan 15:27
Een groep moslims en joden komt dinsdagavond bijeen in Amsterdam om stil te staan bij de terreurdaden in Parijs.
19 jan 13:21
Veiligheidstroepen hebben zondag in de hoofdstad van Niger traangas gebruikt om honderden aanhangers van de oppositie te verdrijven die deelnamen aan een verboden demonstratie.
19 jan 12:38
Een moslim uit Den Haag en zijn gezin zijn met de dood bedreigd.
16 jan 19:08
De bekende Franse regisseur Isabelle Matic heeft op Facebook bekendgemaakt dat ze vanaf 11 januari door het leven gaat als moslima.
16 jan 15:43
Daar waar de hele wereld stil staat bij de slachtoffers van de aanslagen in Parijs, heeft een klein groepje in Turkije de daders herdacht.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi