Laatste nieuws over charlie hebdo
61 t/m 80 (van 109 artikelen)
13 jan 13:44
In een interview heeft CDA-leider zich ook maar eens gemengd in het fenomeen moslims die zich tegen terroristen moeten uitspreken.
13 jan 13:27
Op de cover van de nieuwste editie van het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo staat een cartoon van de profeet Mohammed (vzmh) afgedrukt.
13 jan 0:15
Marokko laat zien mee te leven met Frankrijk en veroordeelde de aanslagen met klem zonder daarvoor goed te keuren wat Charlie Hebdo deed met spotprenten in het verleden.
12 jan 18:46
Rupert Murdoch is een van de machtigste mediafiguren en heeft voor controverse gezorgd door te stellen dat alle moslims verantwoordelijk zijn voor de terreuraanslagen in Parijs.
12 jan 17:56
In Marokko werd dit weekend ook geprotesteerd tegen terrorisme en voor de vrijheid van meningsuiting. Uiteraard gebeurde dit na de aanslagen in Parijs.
12 jan 16:12
Het Franse openbaar ministerie heeft een onderzoek ingesteld naar komiek Dieudonné M'Bala M'Bala.
12 jan 16:03
Na de aanslagen van vorige week in Parijs hebben er enkele incidenten plaatsgevonden. Echt grote misdrijven zijn echter niet gepleegd.
12 jan 15:47
De nabestaanden van de Franse agent die gedood werd door de twee terroristen die Frankrijk afgelopen dagen in hun ban hadden betreuren het dat de videobeelden van zijn dood zo snel via internet werden verspreid.
12 jan 14:22
Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag heeft dinsdag een ontmoeting met de besturen van moskeeën in de regio.
12 jan 13:50
Paus Franciscus heeft het religieus fundamentalisme veroordeeld dat de inspiratie vormde voor de aanslagen in Parijs en het geweld in het Midden-Oosten.
12 jan 13:35
Het zijn drukke dagen bij tijdschriftendistributeur Betapress. Het bedrijf heeft vijfhonderd exemplaren van de komende editie van Charlie Hebdo naar Nederland weten te krijgen.
12 jan 13:08
De mars voor de republiek die zondag in Parijs is gehouden is de grootste demonstratie uit de Franse geschiedenis.
12 jan 13:06
Nederland is niet in oorlog met extremisten en voert ook geen strijd met de islam. Premier Mark Rutte zei dat zondag in het televisieprogramma Buitenhof.
12 jan 13:00
Marokko liep gisteren niet mee tijdens de immense mars in Parijs omdat er spotprenten werden gedragen.
10 jan 15:51
Een van de twee verdachten van de aanslag op Charlie Hebdo, Chérif Kouachi, gaf zich uit voor een strijder van de Jemenitische tak van Al-Qaida.
10 jan 15:38
De Franse politie jaagt op de vrouw van de gijzelnemer die vrijdag in een joodse supermarkt in Parijs de dood vond.
9 jan 17:50
De daders van de aanslag op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo zijn vrijdag gedood door de politie.
9 jan 17:26
Marokko is zeer begaan met het lot van Frankrijk na de aanslag en gijzeling in Parijs. Het land wil echter waarschuwen voor islamofobie.
9 jan 17:10
Hoofdredacteuren van in Amsterdam gevestigde media hebben vrijdag hun zorgen uitgesproken over de veiligheid van hun redacties.
9 jan 17:06
De gewapende man die minstens vijf mensen vasthoudt in een koosjere supermarkt in het oosten van Parijs dreigt de gijzelaars te doden als de politie de aanval inzet op de twee verdachten van de aanslag op Charlie Hebdo.
<< < 2 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi