Laatste nieuws over china
361 t/m 380 (van 813 artikelen)
6 mei 10:46
Het land meldde twee nieuwe besmettingen in het afgelopen etmaal en twintig gevallen zonder symptomen.
6 mei 10:15
Bijna alle scholen in de Chinese stad Wuhan zijn woensdag weer opengegaan. De scholen waren sinds januari gesloten vanwege de uitbraak van het coronavirus, die begon in Wuhan.
10:10
Het coronavirus is niet door mensen ontwikkeld en China heeft in alle openheid snel al het mogelijke gedaan de verspreiding te voorkomen.
04:07
De Amerikaanse president Donald Trump stelt dat hij "overtuigend bewijs" onder ogen heeft gehad waaruit blijkt dat het coronavirus afkomstig is uit een laboratorium in de Chinese stad Wuhan.
29 apr 17:49
De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, denkt dat China in meerdere laboratoria experimenteert met besmettelijke ziektekiemen.
29 apr 9:16
Het dodental door de uitbraak van het coronavirus in Brazilië is de 5000 voorbij.
28 apr 1:37
Tijdens een persconferentie zei Trump "niet blij te zijn met China" en "te geloven dat het virus bij de bron gestopt had kunnen worden."
27 apr 11:08
Het coronavirus blijft in Rusland om zich heen grijpen. De Russische autoriteiten melden dat inmiddels bij 87.147 mensen is vastgesteld dat ze het virus hebben.
27 apr 10:06
Veel jongeren in twee belangrijke Chinese steden konden maandag na ruim drie maanden weer naar school.
26 apr 12:28
De Chinese stad Wuhan, waar de wereldwijde pandemie van het nieuwe coronavirus begon, heeft geen besmette mensen meer in zijn ziekenhuizen.
26 apr 9:11
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zou een teken van leven hebben gegeven, meldt de Chinese zender CCTV.
25 apr 1:29
China heeft een team inclusief medische experts naar Noord-Korea gestuurd om advies te geven over de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Dat zeggen drie ingewijden tegen persbureau Reuters.
24 apr 22:58
De uitbraak van het coronavirus in Italië, dat als eerste grote westerse land werd getroffen, begon al in januari. De eerste infecties vonden toen al plaats en mogelijk zelfs nog eerder, melden wetenschappers.
23 apr 14:06
China is boos op de Verenigde Staten vanwege de beschuldiging van minister Mike Pompeo (Buitenlandse Zaken) dat China de uitbraak van het coronavirus te laat heeft gemeld.
23 apr 12:17
Het aantal mensen dat met het coronavirus is besmet in China ligt volgens een onderzoek waarschijnlijk vier keer hoger dan tot nu toe is gemeld.
23 apr 10:29
China doneert omgerekend ruim 27 miljoen euro aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in de strijd tegen het nieuwe coronavirus.
23 apr 8:02
Alle lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zouden deel moeten nemen aan een onafhankelijk onderzoek naar de coronapandemie. Dat zei de Australische premier Scott Morrison donderdag.
22 apr 18:36
De Verenigde Staten vinden dat China de uitbraak van het coronavirus te laat heeft gemeld bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
22 apr 16:11
De meest gelezen Duitse krant De Bild houdt China verantwoordelijk voor de coronacrisis in Duitsland.
22 apr 11:01
Peking verscherpt de coronamaatregelen ondanks dat China naar eigen zeggen de uitbraak van het coronavirus vergaand onder controle heeft.
<< < 17 18 19 20 21 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi