Laatste nieuws over chinese
1 t/m 11 (van 11 artikelen)
14 jul 4:31
China maakt bezwaar tegen de verklaring van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken waarin de VS de Chinese aanspraken in de Zuid-Chinese Zee verwerpen.
29 mrt 11:01
De Marokkaanse Voedsel- en Warenautoriteit ONSSA slaat alarm over de pesticiden in chinese thee die in Marokko verkocht wordt.
14 aug 21:03
De nieuwe chinese partydrug wordt ingeademd in plastic zakken.
3 feb 10:01
Het toerisme in Ouarzazate groeide afgelopen jaar met 34%.
2 jun 19:01
Enkelen zullen zich vast nog herinneren dat Casablanca enkele maanden geleden wel een oorlogsgebied leek i.v.m. de opnames van een Chinese film.
12 mrt 12:01
Islamitische sporen op de rand van Chinese Muur.
26 dec 11:54
Etihad, de luchtvaartmaatschappij uit de Emiraten, is van plan om te profiteren van de Marokkaanse strategie om meer Chinese toeristen aan te trekken.
11 jul 11:01
De familie van een Chinese vrouw die werd gedwongen een abortus te ondergaan omdat ze de boete voor het krijgen van een tweede kind niet kon betalen heeft een schadevergoeding geaccepteerd.
10 mei 12:54
In de zuidwestelijke Chinese provincie Yunnan heeft een vrouw zich donderdag opgeblazen.
25 dec 18:11
Bij de brand in het Chinese restaurant Oriental Paradise in Arnemuiden zijn de vier jonge dochters van de eigenaren om het leven gekomen.
25 jul 9:33
Een lerares van een kostschool in Maleisië heeft 170 tienermeisjes een half uur tot hun nek in een visvijver laten hurken omdat zij, ondanks herhaalde waarschuwingen van haar kant, maandverband in het toilet bleven gooien.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi