Laatste nieuws over christchurch
21 t/m 40 (van 59 artikelen)
14 jun 8:10
De Australiër die beschuldigd wordt van het bloedbad bij moskeeën in Nieuw-Zeeland stelt dat hij 'niet schuldig' is in alle aanklachten waar hij voor terechtstaat.
29 mei 16:10
In een opmerkelijk humanitair initiatief verraste de Australische "Egg Boy" de wereld opnieuw door zo'n $100.000 te schenken aan de families van de slachtoffers van het bloedbad in Christchurch, Nieuw-Zeeland.
10:43
De verdachte van het bloedbad bij moskeeën in Nieuw-Zeeland wordt nu ook vervolgd voor terrorisme.
3 mei 11:43
De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern en haar partner Clarke Gayford gaan trouwen. Ze hebben zich verloofd tijdens de paasvakantie, berichten Nieuw-Zeelandse media.
2 mei 18:33
Ongeveer zes weken na de aanslagen in het Nieuw-Zeelandse Christchurch is nog een slachtoffer bezweken aan zijn verwondingen. Het gaat om een Turks staatsburger en zijn dood werd donderdag door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt.
1 mei 11:44
De Nieuw-Zeelandse autoriteiten zien geen verband tussen de vondst van een vermoedelijke bom in Christchurch en de bloedige aanslagen op moskeeën in die stad. Dat maakte de politie bekend nadat een verdachte in staat van beschuldiging was gesteld.
23 apr 12:04
De zelfmoordaanslagen in Sri Lanka waren bedoeld als vergelding voor de terroristische aanslagen in twee Nieuw-Zeelandse moskeeën.
13:15
De aanslagen in twee Nieuw-Zeelandse moskeeën in Christchurch hebben een ongeëvenaarde stroom extreemrechtse reacties op internet op gang gebracht.
11 apr 11:15
De politie in het Nieuw-Zeelandse Christchurch is op zoek naar een man die allerlei verwensingen slingerde naar het hoofd van gelovigen bij een van de twee moskeeën waar vorige maand een bloedbad werd aangericht.
5 apr 13:44
De 28-jarige verdachte van het bloedbad in moskeeën in de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch, moet psychiatrisch worden onderzocht.
4 apr 12:33
De Australische man die verdacht wordt van het doodschieten van 50 moslims in twee moskeeën in de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch wordt aangeklaagd voor 50 moorden en voor 39 pogingen tot moord.
26 mrt 12:33
In verband met de aanslag in het Nieuw-Zeelandse Christchurch is in Oostenrijk de woning van de woordvoerder van de rechtse Identitaire Beweging doorzocht.
24 mrt 14:15
Vele duizenden mensen hebben zondag in Nieuw-Zeeland stilgestaan bij de moord op vijftig mensen in twee moskeeën.
22 mrt 12:34
Een indrukkende herkenning vandaag in Nieuw-Zeeland, een week na de terroristische aanslagen op twee moskeeën in Christchurch.
20 mrt 12:34
De eerste slachtoffers van de terroristische aanslagen in Christchurch zijn begraven.
19 mrt 13:02
De autoriteiten in Christchurch hebben zes lichamen vrij gegeven van slachtoffers van de terroristische aanslagen op twee moskeeën in de Nieuws-Zeelandse stad.
17 mrt 21:02
Er zijn geen Marokkaanse staatsburgers onder de dodelijke slachtoffers van de terroristische aanslagen op twee moskeeën tijdens het vrijdaggebed in Christchurch.
17 mrt 19:05
Een fonds ter ondersteuning van de families van de slachtoffers die zijn omgekomen bij de terroristische aanslagen op de 2 moskeeën in Christchurch, heeft tot nu toe al miljoenen opgehaald.
17 mrt 17:44
In gesprek met het Australische Nine News laat de oma van dit beest weten het niet te kunnen bevatten. Niemand binnen de familie had ooit ook maar het vermoeden dat hij tot zoiets in staat was. In duidelijke bewoordingen neemt ze afstand van deze gruweldaad.
17 mrt 16:02
Een paar honderd Marokkanen kwamen gisteren bijeen voor het Marokkaanse parlementsgebouw in Rabat, om zich uit te spreken tegen de terroristische aanslagen op 2 moskeeën in Christchurch.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi