Laatste nieuws over christendom
1 t/m 20 (van 119 artikelen)
14 okt 19:28
De Libanese premier Najib Mikati heeft voor vrijdag een dag van rouw aangekondigd nadat bij protesten in de hoofdstad Beiroet zes sjiieten door onbekenden waren doodgeschoten.
6 okt 1:34
en zeldzame verzameling schetsen en schilderijen van de Amerikaanse bokser Muhammad Ali heeft dinsdag bij een veiling in totaal meer dan 815. 000 euro (945. 000 dollar) opgebracht.
15 jul 11:18
Werkgevers mogen hun personeel verbieden hoofddoekjes en andere religieuze symbolen te dragen, ook al heeft dat tot praktisch gevolg dat gelovigen ongelijk worden behandeld.
5 mei 13:31
De Europese Unie krijgt na jaren weer een speciale gezant die opkomt voor de vrijheid van godsdienst. De Cypriotische oud-Eurocommissaris Christos Stylianides is met die taak belast.
23 mrt 22:41
Een recente vertaling van De Hel, het eerste deel van Dantes meesterwerk De Goddelijke Komedie heeft op sociale media voor ophef gezorgd.
5 mrt 3:59
Paus Franciscus reist vrijdag naar Irak voor een historisch bezoek. Het land heeft nooit eerder een paus verwelkomd.
15 okt 7:37
SGP, CDA en ChristenUnie willen dat het kabinet "met spoed" kijkt of er alsnog een verbod kan komen op het bezit en gebruik van softdrugs in de openbare ruimte in de avond en nacht.
27 sep 20:50
De Franse president Emmanuel Macron heeft de Libanese leiders beticht van "collectief verraad" door het mislukken van de vorming van een nieuwe regering na de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.
3 sep 10:33
Het CDA wil dat prostitutie in Nederland verboden wordt. De christelijke partij schaart zich achter een burgerinitiatief van jongerenbeweging , die wil dat betaalde seks strafbaar wordt.
14 jul 15:59
Een groep Israëliërs heeft maandag een Turkse vlag verbrand voor het Turkse consulaat in het bezette Oost-Jeruzalem
12 jul 13:28
De beslissing van Turkije om van de wereldberoemde Aya Sofia in Istanbul weer een moskee te maken, heeft Paus Franciscus onaangenaam getroffen.
23 feb 9:22
Het aantal doden in Zuid-Korea door het nieuwe coronavirus is gestegen van twee naar vier. In het land zijn nog eens 123 mensen besmet met het virus.
7 aug 12:14
President Erdogan heeft lovende woorden gesproken over de bouw van een Syrisch-orthodoxe kerk in Istanbul.
30 jul 8:49
De 19-jarige Santino William Legan die in Californië op een knoflookfestival om zich heen schoot en drie jonge mensen vermoordde
5 mrt 20:03
In een video die snel rond ging op social media, vertelde de 29-jarige Sara openlijk over haar bekering tot het Christendom.
25 dec 21:58
Marokko is één van de weinige landen ter wereld waar het kan: harmonieus met elkaar samenleven en je eigen religie belijden.
28 okt 19:56
Voor de leiders van de 3 wereldreligies is er alles aan gelegen om extremisme om te vormen tot vredig en harmonieus samenleven.
11 jun 22:00
Ter gelegenheid van het alweer 56 jaar geleden overlijden van de vorst die aan de basis hiervan stond, Koning Mohammed V.
6 jun 20:02
Voor de vijfde keer op rij verbraken moslims hun vastendag in Marokko samen met joodse en christelijke landgenoten.
5 mrt 14:02
In 2070 zal de Islam de meeste aanhangers kennen en alle andere religies voorbij streven, aldus de conclusie die is voortgekomen uit een onderzoek van het Amerikaanse onderzoeksbureau PEW.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi