Laatste nieuws over christenunie
1 t/m 20 (van 38 artikelen)
5 mei 13:31
De Europese Unie krijgt na jaren weer een speciale gezant die opkomt voor de vrijheid van godsdienst. De Cypriotische oud-Eurocommissaris Christos Stylianides is met die taak belast.
1 mrt 22:17
Tijdens het Onderwijsdebat in perscentrum Nieuwspoort kwam het maandagavond tot een harde aanvaring tussen Paul van Meenen (D66) en Mirjam Bikker (ChristenUnie) over de vrijheid van onderwijs.
9 feb 9:13
Een ruime Kamermeerderheid wil dat het kabinet de Armeense genocide volmondig erkent.
21:39
Begin volgend jaar gaat een Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding (NCAB) aan de slag om de aanpak van discriminatie, bedreiging en intimidatie van de Joodse gemeenschap te versterken.
01:30
Het komt bijna nooit voor dat een Kamerlid in de Tweede Kamer geen steun krijgt van andere Kamerleden om een motie in te dienen.
15 okt 7:37
SGP, CDA en ChristenUnie willen dat het kabinet "met spoed" kijkt of er alsnog een verbod kan komen op het bezit en gebruik van softdrugs in de openbare ruimte in de avond en nacht.
19 jun 23:18
Het kabinet moet laten onderzoeken op welke schaal mensen in Nederland worden vervolgd en bedreigd vanwege hun levensovertuiging.
9 dec 14:03
Lachgas mag niet meer als roesmiddel worden gebruikt. Het kabinet verbiedt het onder jongeren razend populaire middel, omdat onderzoekers concluderen dat het gevaarlijker is dan gedacht.
28 nov 17:17
De ChristenUnie (CU) spreekt tegen dat de Israëlische ambassade heeft meegeschreven aan een voorstel van de regeringspartij.
10 okt 12:02
De Tweede Kamer wil dat Nederland de NAVO-raad met spoed bijeenroept over de Turkse inval in Noord-Syrië. Dat moet gebeuren op basis van artikel 4 van het bondgenootschap.
10 sep 20:32
VVD en ChristenUnie (CU) willen salafistische weekendscholen aanpakken.
27 jul 9:56
Als het aan ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers ligt, moet Nederland geen kinderen van uitgereisde Syriëgangers opnemen.
29 mei 15:14
Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en Tweede Kamerleden van ChristenUnie, SGP, D66, VVD en Forum voor Democratie hebben zich woensdag getooid met een keppeltje.
21 mei 17:14
ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers en Europees lijsttrekker Peter van Dalen pleiten voor een Europese zwarte lijst voor landen die structureel de vrijheid van godsdienst schenden.
29 mei 19:28
Gemeenten moeten organisaties die met geld uit onvrije landen de vrijheid in Nederland ondermijnen beter kunnen aanpakken, vinden CDA en ChristenUnie.
19 apr 18:04
Regeringspartijen D66 en ChristenUnie willen dat er een conferentie komt waar een verbindingsroute tussen de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever wordt besproken.
4 sep 17:15
De bekendmaking dat Jan Roos optreedt als lijsttrekker van VNL (Voor Nederland) heeft de partij in de wekelijkse peiling van Maurice de Hond twee zetels opgeleverd.
9 mei 12:38
De Tweede Kamer wil dat het kabinet aangeeft hoe het denkt over het besluit van de Europese Commissie om vanaf juli visumvrij reizen voor inwoners van Turkije mogelijk te maken.
27 mrt 17:41
Nederland heeft vaak geen idee welke landen moskeeën in Nederland financieren en de gebedshuizen zelf willen daar geen details over vrijgeven.
18 feb 14:19
Haitham al-Haddad bezocht onlangs op uitnodiging de organisatie Moslimjongeren Almere (MJA). Verschillende politieke partijen vielen over elkaar heen om het bezoek een draai naar eigen gewin te geven.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi