Laatste nieuws over club brugge
1 t/m 20 (van 33 artikelen)
14 jan 14:54
Zijn op handen zijnde transfer hangt in de lucht, al moeten er van beide kanten nog wel wat plooien glad gestreken worden.
11 jan 18:36
Wat apart blijft van zijn toch al onthutsende moyenne tot nu toe, is óók deze wonderschone assist op z'n voetbalvriend Quincy Promes!
11 jan 17:41
Op Qatarese gronden, tijdens een oefenpot tegen Jupiler Pro League-formatie Club Brugge laat Hakim Ziyech zich weer gelden!
6 jan 16:40
Met Sofyan Amrabat's op handen zijnde overgang naar SSC Napoli in het vooruitzicht, doet een in Italië alombekende spelersmakelaar nog een duit in het zakje.
31 dec 21:24
Aankomende vrijdag zullen de laatste plooien gladgestreken worden, dit na eruit te zijn gekomen met Hellas Verona.
23 dec 11:51
Waar gerenommeerde Italiaanse sportkranten mee kwamen lijkt waar, Sofyan Amrabat staat aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk in zijn nog prille carrière.
7 dec 14:02
Sofyan Amrabat lijkt, als huurling van Hellas Verona, naar alle waarschijnlijkheid contractspeler te gaan worden van competitiegenoot SSC Napoli.
26 nov 11:47
In deze alweer vijfde ronde van de groepsfase van het miljardenbal is er mogelijk podium voor liefst drie Marokkaanse krachten.
8 okt 16:57
De eindverantwoordelijke van de Serie A-formatie vindt dat de huurling van Club Brugge nu al zijn stempel heeft gedrukt bij de Italiaanse middenmoter.
22 aug 18:14
Sofyan Amrabat draagt dit seizoen het shirt van Hellas Verona. De Italiaanse club, uitkomend in de Serie A, huurt de 23-jarige middenvelder een seizoen van Club Brugge.
8 jan 15:02
En niet veel later lieten ze hem in Rotterdam-Zuid verworden tot persona non grata, er zat voor de Marokkaans-international niets anders op dan zo snel mogelijk te verkassen uit de Kuip.
15 dec 14:19
Als we de geruchten in de Turkse media mogen geloven dan doet de Jupiler Pro League-formatie er momenteel alles aan om Nabil Dirar los te weken bij het sportief weinig presterende Fenerbahçe.
3 dec 14:02
Aldus de opgeleefde Sofyan Amrabat die in de klassieker tegen Standard Luik voor de derde en laatste treffer tekende.
30 nov 21:06
Aan de kant geschoven bij Feyenoord, nu basisspeler in de UEFA Champions League namens Club Brugge.
23 nov 20:46
Gaat Nabil Dirar zich herenigen met zijn voormalige werkgever en teamgenoot worden van collega-international Sofyan Amrabat?
24 aug 15:02
De kersverse contractspeler van Club Brugge doorstond de medische keuring gisteren met succes en stond vandaag zijn eigen club te woord.
23 aug 13:16
Als de Marokkaans-international zijn medische keuring doorstaat dan mag hij zich vanaf heden dag speler van de Jupiler Pro League-formatie noemen.
29 mrt 13:52
Dirar weer terug bij selectie na wangedrag.
5 nov 10:35
Anderlecht neemt het komend weekend op tegen Club Brugge, maar moet het mogelijk stellen zonder spelmaker Mbark Boussoufa.
28 okt 17:22
Adrie Koster heeft het even gehad met Nabil Dirar.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi