Laatste nieuws over cmo
1 t/m 20 (van 28 artikelen)
30 apr 10:03
Op initiatief van het Centraal Joods Overleg (CJO), de koepel van joodse organisaties in Nederland, wordt een poster in de landelijke dagbladen afgedrukt.
26 mrt 14:22
Diverse religieuze organisaties roepen op om het aantal aanwezigen bij erediensten vanwege het coronavirus tot een uiterst minimum te beperken.
9 mrt 22:24
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) roept alle Nederlandse moskeeën en imams op speciale aandacht te besteden aan het coronavirus
26 nov 14:59
EU-landen moeten kinderen met hun nationaliteit uit de kampen in Noordoost-Syrië terughalen. Een grote meerderheid van het Europees Parlement (495 tegen 58) riep woensdag de 28 lidstaten daartoe op.
4 jun 21:35
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) roept moskeebesturen op om tijdens ramadannachtgebeden stil te staan bij de aanslagen, doden en gewonden in Londen.
16 mrt 15:13
Ondernemersorganisaties roepen een nieuwe kabinet op te werken aan een beter functionerende arbeidsmarkt met minder risico's voor ondernemers
31 jan 9:20
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) heeft geschokt gereageerd op de bloedige schietpartij in een Canadese moskee.
25 apr 15:38
Meerdere landelijke en lokale moslimorganisaties spreken dinsdag met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) over de dreiging die moskeeën ervaren.
07:00
Het geweld in Parijs zal vrijdag bij veel moskeeën in Nederland krachtig worden veroordeeld en er zal ook een oproep worden gedaan voor verbroedering en intensivering van onderlinge contacten.
14 nov 12:09
Nederlandse moslims, verenigd in het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), hebben de aanslagen in Parijs scherp veroordeeld.
9 sep 17:17
Overkoepelende moskee-organisaties in Nederland willen langdurige maatschappelijke projecten opzetten voor vluchtelingen.
5 sep 17:05
Moskeeën weren radicale moslims uit hun gebedshuizen.
17 jun 10:38
Jongerenimam Yassin Elforkani stapt uit het Contactorgaan Moslims en Overheid.
27 mei 14:24
Het is niet duidelijk hoeveel islamitische instellingen in Nederland geld vanuit het buitenland ontvangen en om welke bedragen het gaat.
22 mei 13:00
Het aantal 'boerkadraagsters' in Nederland is zeer beperkt en alleen al daarom heeft het 'boerkaverbod' veel weg van symboolpolitiek.
10 mrt 12:56
Moskeebesturen ondervinden sinds een jaar steeds meer weerstand bij de bouwplannen voor een nieuw gebedshuis.
24 feb 13:52
De Goudse burgemeester Milo Schoenmaker zet tijdens de demonstratie komende zaterdag van Pro Patria (voor het vaderland) extra surveillance in bij de drie moskeeën in Gouda.
24 feb 13:13
Moskeeën in Nederland willen meer dan alleen een gebedshuis zijn.
23 feb 14:10
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) vraagt de burgemeester van Gouda met klem een demonstratie van Pro Patria (voor het vaderland) volgende week zaterdag te verbieden.
16 feb 12:49
De Nederlandse moslimgemeenschap reageert geschokt op de aanslagen in Denemarken, meldt het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) zondag.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi