Laatste nieuws over cnn
1 t/m 20 (van 48 artikelen)
8 jan 7:34
De politie van het Amerikaanse Capitool heeft alsnog gemeld dat een agent is overleden na de bestorming van het parlementsgebouw.
8 jan 4:24
Vicepresident Mike Pence zal hoogstwaarschijnlijk de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari bijwonen, melden ingewijden aan nieuwssite Politico.
6 jan 22:12
Toen de Trump-aanhangers het Capitool binnendrongen, is een vrouw neergeschoten en zwaargewond geraakt, meldt CNN op basis van meerdere bronnen.
1 dec 6:52
De Chinese overheid meldde in februari lagere aantallen coronabesmettingen dan er in werkelijkheid waren vastgesteld.
7 nov 19:27
De aankomende Amerikaanse president Joe Biden heeft de eerste felicitaties van buitenlandse leiders al binnen.
7 nov 17:52
Hij was ooit een van de jongste senatoren uit de Amerikaanse geschiedenis en wordt nu ook de oudste president.
7 nov 16:56
Terwijl de hele wereld reikhalzend uitkijkt naar de definitieve uitslag van de Amerikaanse NEW YORK (ANP)
7 nov 7:03
In gesprekken over gerechtelijke procedures zou Trump tegen zijn adviseurs hebben gezegd dat "een overwinning mogelijk niet meer haalbaar is", meldt Witte Huis-correspondent Jim Acosta (CNN).
19 jun 10:16
Twitter heeft opnieuw een bericht van de Amerikaanse president Donald Trump gemarkeerd.
7 jun 7:58
De Amerikaanse president Donald Trump wilde deze week 10. 000 militairen inzetten in diverse steden om demonstraties tegen politiegeweld de kop in te drukken.
30 mei 6:37
Betogers hebben vrijdagavond het hoofdkantoor van CNN bestormd. Ze beklommen en bekladden het grote logo voor het pand en zwaaiden met Black Lives Matter-vlaggen. Tevens werd er glas bij de ingang vernield.
4 mei 14:51
ber wil met een app gaan controleren of chauffeurs een mondkapje dragen, meldt CNN. Het bedrijf zou van plan zijn bestuurders in bepaalde landen, waaronder de Verenigde Staten, te verplichten hun gezicht te bedekken.
24 apr 4:21
De Amerikaanse president Donald Trump betwijfelt of het nieuws klopt dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un sinds kort met serieuze gezondheidsproblemen kampt.
08:17
Het dodental als gevolg van het nieuwe coronavirus in China is gestegen tot 1868. Dat is een stijging van 95 ten opzichte van een etmaal eerder.
17 mei 14:04
Een hoogzwangere Amerikaanse is gewurgd en haar baby is uit haar lichaam gesneden. De 19-jarige moeder had een advertentie op Facebook gezet omdat ze op zoek was naar een kinderwagen en babykleertjes.
1 mei 3:23
Op een campus van een Amerikaanse universiteit in de stad Charlotte heeft een schutter meerdere mensen neergeschoten. Zeker twee slachtoffers zijn overleden en vier gewond geraakt, meldt CNN op basis van de autoriteiten. Een persoon is aangehouden.
26 apr 20:03
De berg Toubkal in het Atlasgebergte van Marokko lijkt een favoriet te zijn voor CNN.
2 apr 20:03
De berg Toubkal is aangewezen door het Amerikaanse nieuwszender CNN als 's werelds zesde beste bestemming voor wandelaars.
20 nov 9:19
Het Witte Huis staakt pogingen om de accreditatie in te trekken van CNN-verslaggever Jim Acosta.
13 nov 16:03
CNN heeft een rechtszaak aangespannen tegen president Donald Trump.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi