Laatste nieuws over coalitie
1 t/m 20 (van 46 artikelen)
30 mei 20:18
De tegenstanders van premier Benjamin Netanyahu hebben besloten de onderlinge verschillen even te vergeten en gezamenlijk een nieuwe regering vormen in Israël.
5 mei 2:24
Het is de Israëlische premier Benjamin Netanyahu niet gelukt om binnen de vastgestelde termijn een regering te vormen.
4 mei 11:49
Om middernacht (lokale tijd) verstrijkt de termijn waarbinnen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een nieuwe regering moet vormen.
24 mrt 15:57
Het ziet er volgens Israëlische media naar uit dat premier Benjamin Netanyahu niet voor de zevende keer in zijn loopbaan een regering kan vormen.
26 apr 16:40
Duizenden kwamen zaterdag op het Rabin-plein in Tel Aviv bijeen om te protesteren tegen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.
21 apr 17:07
De Israëlische premier Netanyahu en zijn rivaal Gantz zijn het eens over de vorming van een nationale noodregering.
6 jan 22:06
Het Amerikaanse leger heeft Bagdad laten weten de troepen terug te trekken die in Irak zijn gelegerd om Daesh te bestrijden. De brief waar dat in zou staan, is ingezien door persbureaus Reuters en AFP.
29 mei 23:49
Het Israëlische parlement stemde donderdag voor eigen ontbinding en voor nieuwe verkiezingen op 17 september, een ongekend scenario in de geschiedenis van het land.
17 apr 12:44
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn veto uitgesproken tegen een resolutie van de Senaat om de Amerikaanse steun aan de Saoedische coalitie in Jemen stop te zetten.
8 feb 14:02
De spanningen tussen Marokko en Saoedi-Arabië lopen op.
7 feb 20:03
Nasser Bourita sprak als eerste tijdens de ministeriële bijeenkomst van de Wereldcoalitie tegen Daesh.
27 nov 9:20
Ook Marokko maakt onderdeel uit van deze coalitie.
6 nov 15:01
De door Saudi-Arabië aangevoerde militaire coalitie heeft maandag alle lucht- en zeehavens van Jemen geblokkeerd.
14 aug 7:58
'La Fédération de la gauche démocratique' (FGD), een coalitie van drie linkse partijen, heeft opgeroepen tot een nationale mars op 27 augustus in Rabat waarbij zij de vrijlating eisen van gedetineerde Hirak-demonstranten.
7 jul 16:45
Zeker zeshonderd burgers zijn de afgelopen jaren omgekomen door luchtaanvallen van de internationale coalitie tegen Daesh.
27 jun 8:04
De coalitie van Leefbaar Rotterdam, D66 en CDA in het college van burgemeester en wethouders raakt haar meerderheid in de gemeenteraad van de Maasstad kwijt.
25 mei 8:03
De NAVO wordt lid van de coalitie die in Syrië en Irak strijdt tegen de terreurbeweging Daesh.
28 mrt 18:03
Oostenrijk heeft dinsdag een verbod ingesteld op de boerka en de niqab in de publieke ruimte.
26 mrt 16:00
Marokko's nieuw benoemde hoofd van de regering, Saad Eddine El Othmani, kondigde gisterenavond het einde aan van de vijf maanden lange impasse en de vorming van de nieuwe coalitieregering.
20 mrt 20:02
Het nieuw benoemde hoofd van de regering Saad Eddine El Othmani, die het begin van een nieuwe ronde van overleg met alle partijen heeft aangekondigd, heeft slechts twee weken de tijd om een coalitieregering te vormen.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi