Laatste nieuws over congo
1 t/m 20 (van 43 artikelen)
1 okt 14:37
Oussama Tannane en Zakaria Labyad hebben na enkele jaren weer een oproep gekregen voor het Marokkaanse voetbalelftal.
30 jun 9:05
De Belgische koning Filip heeft zijn "diepste spijt" betuigd voor de wandaden in Congo in de koloniale periode tijdens het bewind van een van zijn voorgangers, koning Leopold II.
17 apr 14:34
De Democratische Republiek Congo heeft het uitroepen van het einde van de ebola-epidemie uitgesteld, nu er weer sprake is van nieuwe gevallen.
14 apr 8:04
De vrees bestaat dat het ebolavirus toch de kop weer heeft opgestoken in de Democratische Republiek Congo.
3 mrt 12:50
Een vliegtuig van Royal Air Maroc (RAM) van Brazzaville naar Casablanca moest zondag een noodlanding maken nadat een motor in brand vloog
10 okt 18:03
In een hopelijk uitverkocht Stade d'Honneur in Oujda, krijgt de Congolese Jean-Jacques Ndala Ngambo de eindverantwoordelijkheid over #TeamMarokko - Libië.
2 aug 20:06
De Congolese autoriteiten zijn verwikkeld in een race tegen de klok om verdere verspreiding van ebola te voorkomen in de grensstad Goma.
26 jul 16:06
Saoedi-Arabië laat geen reizigers meer toe die uit de Democratische Republiek Congo komen vanwege angst voor de besmettelijke ziekte ebola.
17 jul 21:47
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de noodklok geluid wegens de ebola-epidemie in de Democratische Republiek Congo.
3 mei 16:59
Het aantal doden door de ebola-uitbraak in de Democratische Republiek Congo nadert de duizend. Over enkele uren kan het al zover zijn, maakte de Wereldgezondheidsorganisatie vrijdagmiddag bekend.
1 mei 16:37
BMW heeft officieel aangekondigd dat het zijn kobalt, een belangrijk onderdeel voor batterijen voor elektrische voertuigen, voortaan uit Australië en Marokko zal importeren.
30 apr 7:54
In het oosten van de Democratische Republiek Congo zijn zondag binnen 24 uur 27 nieuwe ebola-besmettingen vastgesteld.
4 apr 18:02
De Belgische premier Charles Michel heeft donderdag in het parlement spijt betuigd voor de 'mensonwaardige' behandeling van honderden kinderen uit Belgisch Congo na de Tweede Wereldoorlog.
24 mrt 20:31
Een openingsdoelpunt vanaf de elf meter door de middenvelder van Chievo Verona.
21 mrt 10:07
In en tegen DR Congo liep de beloftenploeg van Mark Wotte een 'verdiende' 2-0 nederlaag op (kwalificatiereeks Afrika Cup U23, tweede ronde), maar nu blijkt dus dat de opponent dat met een speler deed die nooit speelgerechtigd had mogen zijn.
17 mrt 19:27
In aanloop naar het kwalificatietweeluik met de leeftijdsgenoten uit DR Congo (Afrika Cup U23, te Egypte) stond bondscoach Mark Wotte de mediakanalen van de Marokkaanse voetbalbond FRMF te woord.
11 mrt 22:27
Anders dan de afgelopen maanden werd gesuggereerd krijgt de Nederlander enkel de beschikking over Schalke 04's Hamza Mendyl voor dit belangrijke kwalificatietweeluik tegen DR Congo.
29 nov 20:02
Na de galavoorstelling in eigen huis (red. 3-0 zege) rest het elftal van coach Juan Carlos Garrido niets anders dan aankomende zondag de CAF Confederations Cup mee terug naar Casablanca te brengen.
11 jun 21:31
Een reeks maatregelen is genomen om de risico's te beoordelen en het verloop van de ziekte te volgen. Het risico blijft - in dit stadium - laag in Marokko.
1 mei 15:03
Er werden voor zijn vertrek nog wel 14 samenwerkingsovereenkomsten ondertekend met Congo.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi