Laatste nieuws over cornelius haga lyceum
41 t/m 60 (van 60 artikelen)
4 sep 14:11
Het pand van het Haga Lyceum in Amsterdam voldoet aan de eisen voor brandveiligheid, constructieve veiligheid en luchtkwaliteit. Dat heeft wethouder Marjolein Moorman (onderwijs) laten weten aan de gemeenteraad.
30 aug 18:16
Het pand van het Haga Lyceum in Amsterdam is vrijdagmiddag alsnog bouwkundig onderzocht door inspecteurs. Die wilden de inspectie al eerder uitvoeren, maar het schoolbestuur liet dat niet toe. De inspecteurs werden vrijdag wel begeleid door de politie.
28 aug 16:03
Het islamitische Haga Lyceum in Amsterdam vindt dat bouwinspecteurs van de gemeente niet bevoegd zijn om het schoolgebouw te inspecteren. "Ik heb gezegd dat ze hier niks te zoeken hebben.
27 aug 14:02
Voor de korte termijn heeft de school nu de indeling van het huidige gebouw aangepast.
5 aug 14:37
De gemeente Amsterdam laat een deel van de leerlingen van het omstreden Cornelius Haga Lyceum elders onderbrengen.
22 jul 19:50
De gemeente Amsterdam en het Cornelius Haga Lyceum zijn het oneens over wie extra klaslokalen bij de school moet bouwen.
13 jul 10:47
Minister Arie Slob (Onderwijs) kiest een te harde lijn richting het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum. Dat zeggen deskundigen in het onderwijsrecht zaterdag in Trouw.
11 jul 14:08
Het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam gaat in hoger beroep tegen het vonnis van de voorzieningenrechter eerder op de dag.
11 jul 13:04
Het kabinet wil het bestuur van het islamitische Cornelius Haga Lyceum dwingen om het veld te ruimen.
11 jul 11:14
De Onderwijsinspectie mag het kritische rapport over het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum publiceren.
4 jul 8:36
Dick Schoof, de directeur van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), erkent dat zijn organisatie de maatschappelijke impact heeft onderschat van het ambtsbericht dat zijn dienst begin dit jaar opstelde over het islamitische Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam.
3 jul 14:41
De informatieverstrekking door de AIVD aan overheidsinstanties over het Cornelius Haga Lyceum komt onder de loep.
2 jul 16:24
De Onderwijsinspectie doet onderzoek naar het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam wegens "signalen van betrokkenen rond de school die erop wijzen dat belangen van leerlingen mogelijk in het geding zijn".
21 jun 18:12
Het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam heeft een docent op non-actief gesteld omdat hij in één van zijn lessen een filmpje heeft getoond waarin internetprediker Fouad el Bouch aan het woord komt.
20 jun 13:56
De Inspectie van het Onderwijs ziet niet wat voor "grote schade" publicatie van het rapport over het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam nog kan veroorzaken.
20 jun 12:29
Veel leerlingen, docenten en ouders wonen donderdag het kort geding bij van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum tegen de onderwijsinspectie. De aanwezigen passen niet allemaal in de zittingszaal van de rechtbank in Den Haag.
15 jun 14:02
Het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam spant donderdag een kort geding aan tegen de Staat in verband met een nog niet gepubliceerd rapport van de onderwijsinspectie.
4 apr 18:28
Het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam laat weten dat er 135 nieuwe leerlingen zijn ingeloot voor komend schooljaar.
14 mrt 9:33
De Onderwijsinspectie komt naar verwachting in juni met een rapport over het Islamitisch Cornelius Haga Lyceum.
12 mrt 15:35
De uitbreidingsplannen van het omstreden Islamitische Cornelius Haga Lyceum maken geen kans.
< 1 2 3

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi