Laatste nieuws over coronagolf
41 t/m 60 (van 151 artikelen)
13 apr 20:01
Er komen pas nieuwe versoepelingen van de coronaregels als de piek van de derde coronagolf, waar Nederland nu in zit, voorbij is.
13 apr 4:59
De kans is klein dat demissionair premier Mark Rutte en coronaminister Hugo de Jonge dinsdagavond op de persconferentie over corona versoepelingen aankondigen die volgende week al ingaan.
10 apr 10:56
Het grootste ziekenhuis van Duitsland, het Charité in Berlijn, heeft grote zorgen over het verloop van de derde coronagolf in het land.
9 apr 12:43
Het overleg dat bondskanselier Angela Merkel maandag met de deelstaten zou voeren over de coronamaatregelen gaat volgens Duitse media niet door.
7 apr 3:05
In 2020 zijn veel meer mensen aan het coronavirus overleden dan gedacht. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) gaat ervan uit dat zeker 20.030 mensen vorig jaar zijn gestorven als gevolg van een coronabesmetting.
6 apr 0:01
De piek van de derde coronagolf valt naar verwachting lager uit dan eerder gedacht en komt halverwege deze maand.
2 apr 12:02
België heeft de piek van de derde golf van de corona-epidemie waarschijnlijk achter de rug.
31 mrt 9:42
De Franse regering past haar beleid aan om de stijging van het aantal coronapatiënten als gevolg van een 'derde golf' te temperen.
27 mrt 11:29
De Marokkaanse premier Saad Eddine El Othmani heeft via Twitter gewaarschuwd voor het dreigende gevaar van een derde coronagolf
21 mrt 9:01
Menno de Jong, viroloog van het Amsterdam UMC en lid van het Outbreak Management Team (OMT), ziet eigenlijk nog geen ruimte om de coronamaatregelen verder te versoepelen, nu het aantal besmettingen weer toeneemt.
19 mrt 11:47
De Duitse Gezondheidsminister Jens Spahn heeft gezegd dat de derde golf van het coronavirus al is begonnen en dat daarom inentingen die golf niet kunnen voorkomen.
18 mrt 19:33
De 12 miljoen inwoners van Parijs en omstreken krijgen de komende vier weken te maken met een beperkte lockdown.
16 mrt 17:26
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) blijft benadrukken hoe belangrijk het is dat mensen in het land doen wat ze kunnen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
16 mrt 15:37
Het aantal geregistreerde positieve coronatesten is afgelopen week met bijna een kwart (24 procent) toegenomen.
16 mrt 8:23
Het aantal coronabesmettingen in Duitsland neemt weer snel toe. Het gaat om een toename van 20 procent in de afgelopen week, zegt een epidemioloog van gezondheidsinstituut RKI tegen de Duitse televisiezender ARD.
8 mrt 20:09
Het kabinet bekijkt opnieuw of de economische steunpakketten nog wel genoeg zijn om ondernemers te helpen het hoofd boven water te houden.
4 mrt 12:14
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) afdeling Europa constateert een opleving van het coronavirus na zes weken van afname van het aantal besmettingen.
23 feb 17:46
Duitsland zit in de derde coronagolf. De Duitse bondskanselier Merkel heeft dat tegen haar christendemocratische partijgenoten gezegd tijdens een vergadering, melden ingewijden.
14 feb 14:54
Het Franse ministerie van Volksgezondheid heeft regionale gezondheidsinstanties en ziekenhuizen gevraagd vanaf 18 februari in "crisisorganisatie" te gaan
6 feb 4:50
Het aantal coronagevallen in Nederland gaat zaterdag door de grens van 1 miljoen. Dat gebeurt bijna een jaar na het eerste geval, op dag 346 van de uitbraak in Nederland.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi