Laatste nieuws over coronamaatregelen
1 t/m 20 (van 522 artikelen)
3 dec 17:38
Vorige maand zijn 25 middelbare en 28 basisscholen tijdelijk gesloten om corona. Dat laat het ministerie van Onderwijs weten.
3 dec 16:08
De Marokkaanse regering heeft vandaag de sanitaire noodtoestand met een maand verlengd
3 dec 3:10
Een ruime meerderheid in Nederland steunt volgens een opiniepeiling van Hart van Nederland de horecaondernemers die half januari weer open willen.
2 dec 20:37
In Duitsland worden de coronamaatregelen verlengd tot 10 januari. Onder meer restaurants, musea en theaters blijven gesloten in deze zogenoemde lockdown-light, die inmiddels een maand duurt.
2 dec 14:17
Horecabedrijven in vijftig steden en regio's in het land gaan op 17 januari weer open, zelfs als dat niet mag.
2 dec 2:01
Het is straks voor Marokkanen niet mogelijk om naar het buitenland te reizen zonder gevaccineerd te zijn tegen COVID-19.
1 dec 6:53
Lange tijd hield het kabinet een mondkapjesplicht voor mensen in openbare ruimtes af, omdat de experts waarop de ministers zich baseren zeiden dat ze weinig nut hadden.
30 nov 18:45
In de strijd tegen corona gaat Turkije in de weekends helemaal op slot.
28 nov 20:31
Lokale autoriteiten in Essaouira hebben de maatregelen tegen het coronavirus met twee weken verlengd.
27 nov 18:28
Gezondheidsautoriteiten in de regio Souss-Massa hebben vrijdag een nieuw veldhospitaal opgericht om coronapatiënten in Agadir op te vangen.
24 nov 15:57
Een verruiming van de coronaregels tijdens de feestdagen, waar het kabinet nog op had gehoopt "is toch wel echt op losse schroeven komen te staan", zegt minister Hugo de Jonge.
23 nov 19:24
Door de stijging in het aantal nieuwe coronabesmettingen worden de maatregelen tegen het coronavirus in Agadir weer aangescherpt.
23 nov 19:13
Lokale autoriteiten in Tiznit hebben een reeks nieuwe maatregelen aangekondigd om de recente toename in het aantal coronabesmettingen in te dammen.
23 nov 18:26
De lockdown in de financiële hoofdstad van Marokko is voor de tweede keer met twee weken verlengd
23 nov 7:38
Bij het terugdringen van het aantal coronabesmettingen is het ook belangrijk om te kijken naar middelbare scholen.
20 nov 18:56
Nederlanders die naar Spanje reizen met de boot of het vliegtuig dienen vanaf 23 november bij aankomst een negatieve coronatest te kunnen overleggen.
19 nov 15:03
Gebedshuizen zoals moskeeën, kerken, synagogen en tempels worden uitgezonderd van de mondkapjesplicht die vanaf 1 december gaat gelden in publieke binnenruimten, stations en luchthavens.
18 nov 8:03
Reizigers die in Nederland aankomen worden straks verplicht te bewijzen dat ze getest zijn op het coronavirus.
17 nov 10:33
Franse bars en restaurants blijven mogelijk nog tot half januari gesloten nu de regering probeert de heroplevende uitbraak van het coronavirus te stoppen
16 nov 6:30
De Duitse regering wil de bestaande coronabeperkingen aanscherpen. Het Duitse persbureau DPA meldt dat bondskanselier Angela Merkel die strengere maatregelen maandag voorlegt aan de premiers van de deelstaten.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi