Laatste nieuws over coronamaatregelen
101 t/m 120 (van 961 artikelen)
5 okt 16:19
Marokko heeft vanaf middernacht alle directe passagiersvluchten van en naar Rusland opgeschort
25 sep 4:06
Iedereen vanaf 13 jaar moet vanaf zaterdag een coronatoegangsbewijs bij zich hebben om toegang te krijgen tot een horecazaak, (sport)evenementen of een kunst- en cultuurinstelling.
24 sep 15:11
Horecabazen of andere ondernemers die vanaf dit weekeinde moedwillig de regels rond het coronatoegangsbewijs aan hun laars lappen, kunnen op sluiting rekenen.
17 sep 13:19
Het Nederlandse nachtleven blijft na middernacht gewoon gesloten. Dat heeft de rechter bepaald in een kort geding dat was aangespannen door belangenvereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) tegen de Staat.
14 sep 21:32
Marokko is niet van plan de huidige maatregelen tegen het coronavirus op korte termijn te versoepelen.
9 sep 18:33
Wie na 1 oktober in de Belgische hoofdstad Brussel uit eten wil, gaan dansen in de discotheek of naar de fitness, moet heel waarschijnlijk een Covid Safe Ticket overleggen.
5 sep 14:40
In Marokko is een vaccinatiepas binnenkort noodzakelijk voor toegang tot horeca, sportclubs, hammams, theaters, openbaar vervoer en grote winkelcentra.
23 aug 20:32
De Marokkaanse regering heeft de noodtoestand verlengd tot eind oktober
21 aug 14:30
In diverse steden zijn demonstranten op de been voor de actie Unmute Us. Ze protesteren tegen de coronamaatregelen die de evenementensector hard treffen.
10 aug 19:06
Het is niet uitgesloten dat in Marokko een vaccinatieplicht tegen het coronavirus gaat gelden.
9 aug 15:26
De Duitse autoriteiten hebben het reisadvies voor Marokko aangescherpt en het land geclassificeerd als gebied met een hoog besmettingsrisico.
9 aug 4:32
In Frankrijk is het nu ook verplicht bij een bezoek aan cafés en restaurants en bij lange trein- of busreizen aan te tonen dat men is gevaccineerd, negatief getest of van het coronavirus is hersteld.
7 aug 12:49
Toegang tot luchthavens is voortaan uitsluitend bedoeld voor passagiers
5 aug 17:06
De Franse Grondwettelijke Raad stemt in met de omstreden wet die coronavaccinaties verplicht voor zorgmedewerkers en andere Franse coronamaatregelen aanscherpt.
5 aug 11:13
De Duitse regering voorziet in het najaar een vierde golf van het coronavirus en bereidt zich erop voor de bevolking in herfst en winter weer beperkingen op te leggen.
2 aug 21:06
De avondklok in Marokko zal vanaf dinsdag worden vervroegd waardoor het niet toegestaan is om tussen 21.00 en 05.00 uur de deur uit te gaan.
1 aug 1:39
Fransen zijn zaterdag, voor de derde keer op rij, massaal de straat op gegaan om te protesteren tegen strengere coronamaatregelen zoals de zogenoemde gezondheidspas en de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel.
31 jul 0:07
In Marbella en Estepona geldt sinds zaterdag tussen 2.00 en 7.00 uur een lokale avondklok.
29 jul 17:47
In de strijd tegen corona wordt in populaire badplaatsen als Salou en Sitges en in de hoofdstad Barcelona de avondklok verlengd, voor de tweede keer.
28 jul 20:44
Met ingang van 9 augustus stelt Frankrijk de zogeheten gezondheidspas ook verplicht voor de horeca, grote winkelcentra, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, zorginstellingen en openbaar vervoer over lange afstanden.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi