Laatste nieuws over coronapaspoort
1 t/m 20 (van 36 artikelen)
15 sep 15:10
Ook Marokko, Israël en nog vijf andere landen erkennen voortaan het Europese coronacertificaat.
9 sep 18:33
Wie na 1 oktober in de Belgische hoofdstad Brussel uit eten wil, gaan dansen in de discotheek of naar de fitness, moet heel waarschijnlijk een Covid Safe Ticket overleggen.
10 jul 6:57
Mensen die volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus moeten vanaf zaterdag twee weken wachten tot zij op basis van hun vaccinatie een QR-code aan kunnen maken in de CoronaCheck-app.
11 jun 21:45
Reizigers uit veilige landen hoeven geen PCR-test meer te laten zien als ze aan kunnen tonen volledig gevaccineerd te zijn.
11 jun 14:44
Nederlandse vakantiegangers en andere EU-burgers die volledig zijn gevaccineerd tegen Covid-19 hoeven deze zomer niet in quarantaine of te worden getest als ze naar een EU-land reizen.
8 jun 17:54
De aankondiging over de hervatting van het vliegverkeer van en naar Marokko zorgde de afgelopen dagen voor een stortvloed aan vragen.
6 jun 19:21
Vanaf maandag past Spanje de inreisvoorwaarden aan, meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken.
4 jun 11:41
Frankrijk laat reizigers uit andere landen van de Europese Unie en enkele andere Europese landen vanaf 9 juni toe als ze zijn ingeënt met een van de vier in Europa goedgekeurde coronavaccins.
31 mei 15:08
Het heropenen van de grenzen kan op het moment dat Marokko een corona-reispas invoert dat vergelijkbaar is met het digitale Covid-19-certificaat van de Europese Unie (EU).
25 mei 6:33
Reizigers in Nederland kunnen voorlopig alleen een commerciële PCR-test doen als zij op vakantie willen.
21 mei 15:58
Eén prik met een coronavaccin moet straks genoeg zijn om met de coronareispas alle Europese lidstaten binnen te reizen, vindt zorgminister Hugo de Jonge.
20 mei 19:04
De EU-landen en het Europees Parlement hebben overeenstemming bereikt over de pas die reizen binnen de EU weer gemakkelijker moet maken.
19 mei 22:10
De Tweede Kamer wil dat Nederlandse vakantiegangers die deze zomer naar het buitenland willen gaan en nog niet ingeënt zijn een gratis PCR-coronatest kunnen krijgen.
19 mei 12:59
De 27 landen van de Europese Unie gaan weer open voor toeristen van buiten de EU op voorwaarde dat ze volledig tegen het coronavirus zijn ingeënt.
8 mei 17:49
Sommige EU-landen zijn mogelijk pas in augustus klaar om reizigers toe te laten met de zogenoemde coronapas.
3 mei 12:27
De Europese Commissie wil ingeënte toeristen van buiten de Europese Unie weer toelaten.
29 apr 17:48
Met het bewijs moet het vrij reizen binnen Europa in coronatijd gemakkelijker worden.
28 apr 18:43
Of mensen die gevaccineerd zijn kunnen worden vrijgesteld van een mogelijke, toekomstige quarantaineplicht kan nu nog niet worden gezegd.
27 apr 16:24
Frankrijk is begonnen aan proeven met coronatestbewijzen voorafgaand aan vliegreizen.
26 apr 0:47
Amerikaanse toeristen die volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus mogen aankomende zomer naar de Europese Unie (EU) reizen.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi