Laatste nieuws over coronapaspoort
21 t/m 34 (van 34 artikelen)
9 apr 8:01
Er lijkt in de samenleving een breed draagvlak te zijn voor een coronapaspoort: 7 op de 10 mensen zien het zitten om er toegang mee te krijgen tot evenementen, culturele locaties, werk en onderwijs.
4 apr 10:35
Een proef met coronapaspoorten moet nog deze maand van start gaan in het Verenigd Koninkrijk.
22 mrt 13:10
Spanje hoopt dat het toerisme naar het land dit jaar kan herstellen naar ongeveer de helft van het niveau van voor de coronapandemie.
19 mrt 21:39
De reisbranche denkt dat een zogenoemd coronapaspoort voor echt herstel in de hard getroffen sector kan zorgen.
17 mrt 17:44
De regering van Marokko zal gevaccineerde Israëlische toeristen toestaan ​​het land te bezoeken, meldden Israëlische media dinsdag
17 mrt 12:59
Een gratis 'coronacertificaat', digitaal of op papier en voorzien van een QR-code, moet de deur voor vrij reizen in de EU deze zomer weer open zetten.
14 mrt 14:13
Brussel streeft naar invoering van het zogenoemde vaccinatiepaspoort nog voor de zomervakantie, zodat de houder van zo'n bewijs weer kan reizen binnen de Europese Unie.
10 mrt 18:50
Spanje is van plan de toeristische sector te heropenen wanneer 30 tot 40 procent van de Spaanse bevolking is ingeënt tegen het coronavirus.
1 mrt 11:29
De Europese Commissie komt nog deze maand met een plan voor een Europees bewijs waarmee de drager kan aantonen dat hij is ingeënt tegen het coronavirus.
25 feb 21:06
Premier Mark Rutte vindt het nog te vroeg voor besluiten over een coronapaspoort.
17 jan 13:52
Het is nog te vroeg voor een vrijgeleide voor tegen het coronavirus ingeënte reizigers binnen de Europese Unie, vindt de voorzitter van de Europese regeringsleiders.
15 jan 18:52
Deskundigen van wereldgezondheidsorganisatie WHO zijn op dit moment geen voorstander van een bewijs van vaccinatie tegen Covid-19 voor internationale reizigers.
15 jan 15:33
De EU-leiders zullen volgende week tijdens een coronatop via een videoverbinding discussiëren over de mogelijkheid om mensen die tegen Covid-19 zijn ingeënt vrij te laten reizen in de EU.
2 dec 2:01
Het is straks voor Marokkanen niet mogelijk om naar het buitenland te reizen zonder gevaccineerd te zijn tegen COVID-19.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi