Laatste nieuws over coronaversoepeling
101 t/m 120 (van 334 artikelen)
2 mrt 11:49
De Duitse regering stelt voor de lockdown die zondag afloopt te verlengen tot 28 maart, maar stelt daarbij wat versoepelingen op het gebied van persoonlijke contacten in het vooruitzicht.
23 feb 19:59
Mbo-opleidingen mogen vanaf 1 maart weer gedeeltelijk open, zegt premier Mark Rutte dinsdag tijdens een persconferentie over de coronamaatregelen.
23 feb 19:28
De middelbare scholen gaan vanaf 1 maart weer voor alle leerlingen open.
23 feb 15:09
Kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, massagesalons mogen vanaf volgende week dinsdag weer opstarten.
22 feb 11:33
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezinspeeld op een plan met vier stappen om de lockdown af te bouwen.
16 feb 11:03
De avondklok moet per direct worden opgeheven. Dat heeft de rechtbank in Den Haag bepaald in een zaak die was aangespannen door protestgroep Viruswaarheid.
15:31
Het ministerie van Onderwijs geeft basisscholen het "dringende advies" klassen in vaste kleine groepjes te verdelen als ze volgende week weer de deuren openen.
2 feb 19:20
Winkels mogen vanaf 10 februari weer open voor het afhalen van bestellingen, zei premier Mark Rutte dinsdagavond tijdens de persconferentie over de coronamaatregelen.
2 feb 12:12
Als het kabinet besluit om afhalen van bestellingen toe te staan voor winkelbedrijven dan kunnen ze bij IKEA door de drive-thru, vergelijkbaar met die van fastfoodrestaurants.
1 feb 16:53
Winkels kunnen mogelijk volgende week weer open voor het afhalen van bestellingen. Het kabinet kijkt serieus naar die mogelijkheid, bevestigen Haagse bronnen na een bericht van De Telegraaf.
1 feb 16:49
Koopjesketen Action wil de deuren zodra dat mag openen voor afhalers. De overheid beslist waarschijnlijk later deze week of en wanneer dit weer mag.
1 feb 15:47
De regio Madrid versoepelt de beperkingen die de bevolking zijn opgelegd uit naam van de coronabestrijding.
1 feb 15:21
De avondklok wordt volgende week woensdag geschrapt. Dit meldt NRC vandaag op basis van bronnen.
31 jan 18:14
Basisscholen en de kinderopvang gaan vanaf 8 februari weer open.
30 jan 16:48
Het primair onderwijs en de kinderopvang kunnen weer worden geopend. Dat stellen de experts van het Outbreak Management Team in hun nieuwste advies, melden ingewijden na berichtgeving van de NOS.
29 jan 16:12
Demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra zegt dat er wel "iets heel raars" moet gebeuren willen de basisscholen op 8 februari niet open kunnen.
29 jan 11:56
Minister Tamara van Ark (Medische Zorg) is nog niet heel optimistisch dat het kabinet volgende week eventuele versoepelingen van de coronamaatregelen kan aankondigen.
14 jan 20:48
Reizigers uit Marokko hoeven voor een reis naar Spanje niet meer over een negatieve coronatest te beschikken
31 dec 7:36
RIVM-baas Jaap van Dissel denkt dat versoepelingen van de coronamaatregelen pas in februari mogelijk zijn, als begonnen is met het voor de tweede keer inenten van mensen.
23 dec 1:31
Het vliegverbod voor passagiers uit Zuid-Afrika en het vlieg- en aanmeerverbod voor het Verenigd Koninkrijk vervallen woensdag.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi