Laatste nieuws over corruptie
1 t/m 20 (van 297 artikelen)
27 sep 0:04
Ontwikkelingen in Italië zijn een "reden tot zorg", zegt premier Mark Rutte over de verkiezingswinst van Giorgia Meloni's radicaal-rechtse Fratelli d'Italia.
29 aug 21:33
Ondanks het uitgaansverbod dat werd afgekondigd, is het ook in de avonduren onrustig gebleven in Bagdad. Opnieuw werd ook geweervuur gemeld.
11 jul 19:52
Een Haagse ambtenaar die valse paspoorten voor criminelen zou hebben gemaakt is in juni 2020 op staande voet ontslagen.
11 jul 11:16
Een voormalig gemeenteambtenaar uit Den Haag wordt verdacht van het vervalsen van paspoorten voor criminelen, onder wie Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo.
6 jul 13:23
Het Openbaar Ministerie beschuldigt Youssef T. , de neef en ex-advocaat van de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi, van het omkopen van rechters en ambtenaren.
28 jun 17:48
Het luchtruim boven de extra beveiligde gevangenis in Vught wordt tijdelijk gesloten in verband met een verhoogd risico op vluchtpogingen van gedetineerden via de lucht.
24 jun 7:18
De Belgische en Nederlandse opsporingsdiensten werken sinds kort samen om de smokkel en handel van cocaïne tussen de Antwerpse haven en Nederland aan te pakken.
7 jun 12:24
Een Algerijnse rechtbank heeft Said Bouteflika, de jongere broer van wijlen oud-president Abdelaziz Bouteflika, maandag veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar.
25 mei 21:16
De anti-corruptie hotline van het Openbaar Ministerie (OM) ontvangt dagelijks gemiddeld 100 meldingen.
4 mei 15:05
Een rechtbank in Myanmar heeft woensdag een beroep verworpen van de afgezette regeringsleider Aung San Suu Kyi tegen een gevangenisstraf van vijf jaar voor corruptie die vorige week is uitgesproken
27 apr 7:07
Een junta-rechtbank in Myanmar heeft woensdag de verdreven regeringsleider Aung San Suu Kyi schuldig bevonden aan corruptie en haar veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf
7 apr 19:15
De rechtbank in Algiers heeft de voormalige minister van Cultuur, Khalida Toumi, donderdag veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf wegens corruptie.
6 apr 16:58
Twee politiemedewerkers uit Oost-Nederland zijn onlangs onvoorwaardelijk ontslagen.
21 mrt 13:11
Een medewerker van de politie-eenheid Noord-Nederland is buiten functie gesteld na een melding van seksueel grensoverschrijdend gedrag.
22 feb 21:04
Twee politieagenten in Mehdia (provincie Kenitra) zijn opgepakt wegens de verkrachting van een minderjarig meisje.
18 feb 17:53
Zondag zullen in verschillende steden in Marokko sit-ins worden gehouden om te protesteren tegen de dalende koopkracht.
15 feb 18:32
Een Algerijnse rechtbank heeft maandag ex-minister van Energie, Chakib Khelil, bij verstek veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 jaar wegens corruptie.
11 feb 17:18
Een hoofdinspecteur van de Landelijke Eenheid van de politie is vrijdag door de Rijksrecherche aangehouden op verdenking van het schenden van het ambtsgeheim, ambtelijke corruptie en deelname aan een criminele organisatie.
31 jan 20:09
De Corruption Perceptions Index (CPI) heeft van 180 landen Marokko voor het jaar 2021 gerangschikt op de 87e positie
25 jan 13:52
De coronacrisis heeft in de EU geleid tot verwatering van regels voor transparantie en verantwoording. Dat werkt corruptie in de hand.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi