Laatste nieuws over corruptie
81 t/m 100 (van 291 artikelen)
29 aug 22:37
De tegenstanders van Benjamin Netanyahu volharden in hun strijd de conservatieve premier van Israël tot aftreden te dwingen.
22 aug 21:48
In Israël zijn zaterdagavond opnieuw duizenden mensen de straat op gegaan om het aftreden te eisen van premier Benjamin Netanyahu.
10 aug 19:35
De Libanese regering van premier Hassan Diab is afgetreden. Dat heeft Diab maandag bekendgemaakt in een televisietoespraak.
8 aug 16:12
In de Libanese hoofdstad Beiroet heeft de oproerpolitie traangasgranaten afgevuurd op demonstranten die door barricades wilden breken. Ze wilden oprukken naar het parlementsgebouw in het stadscentrum.
7 aug 13:59
Het onderzoek naar de oorzaak van de enorme explosie in de haven van Beiroet richt zich ook op eventuele buitenlandse betrokkenheid.
3 aug 19:02
De van corruptie verdachte Spaanse ex-koning Juan Carlos heeft besloten Spanje te verlaten.
1 aug 22:42
Duizenden mensen zijn zaterdag de straat opgegaan in Israël voor protesten tegen premier Benjamin Netanyahu.
21 jul 13:06
Het proces tegen de voormalige leider van Soedan, Omar Hassan al-Bashir, is in de Soedanese hoofdstad Khartoem van start gegaan.
11 jul 12:11
Het aantal agenten dat door de politie is ontslagen omdat zij gevoelige informatie misbruikten of lekten, is bijna verdubbeld in een paar jaar tijd.
15 jun 12:32
De politie in Rotterdam heeft een 30-jarige hoofdagent buiten functie gesteld wegens ernstig plichtsverzuim.
10 jun 14:42
Vijf medewerkers van de politie van de Limburgse basiseenheid Horst/Peel aan de Maas worden ontslagen.
9 jun 14:15
Activist Mohamed Reda Taoujni heeft een geldboete van 10.000 DH (€920) betaalt met muntstukken van 50 Frank en 1 DH.
8 jun 15:38
Het Spaanse hooggerechtshof gaat onderzoeken of er is geknoeid bij contracten voor de verkoop van de 'hogesnelheidstrein van de woestijn' in Saoedi-Arabië, waar mogelijk ook ex-koning Juan Carlos bij betrokken zou zijn.
7 jun 3:33
Tijdens het eerste grote anti-regeringsprotest in Libanon in weken zijn volgens het Libanese Rode Kruis 48 mensen gewond geraakt. Elf demonstranten zijn naar het ziekenhuis gebracht.
21:38
Het Marokkaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een ambtenaar geschorst wegens diefstal van voedselproducten die bestemd zijn als hulp voor behoeftigen
24 mei 10:01
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu moet kort na zijn beëdiging als eerste minister voor de rechter verschijnen op verdenking van jarenlang gesjoemel.
17 mei 17:44
Israël krijgt na ongeveer anderhalf jaar politieke onrust en drie verkiezingen weer een nieuwe regering. Het parlement gaf groen licht voor de installatie van de nieuwe regeringsploeg van premier Benjamin Netanyahu.
6 mei 23:53
Het Israëlische hooggerechtshof heeft de weg vrijgemaakt voor de vorming van een nieuwe regering door Benjamin Netanyahu.
2 mei 23:43
Een Egyptische filmmaker die de Egyptische president al-Sisi bespotte, is in zijn cel overleden. Shady Habash (24) zat al twee jaar opgesloten.
27 mrt 11:06
Een medewerker van het Politiedetentiecentrum in Rotterdam is dinsdag buiten functie gesteld omdat hij flesjes desinfecterende handgel zou hebben verduisterd.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi