Laatste nieuws over criminaliteit
41 t/m 60 (van 343 artikelen)
10 okt 17:07
Twee medewerkers van een bekend hotel in Fes hebben buiten bewakingscamera's om gerekend toen ze besloten de kamer van toeristen binnen te dringen.
10 okt 12:41
Hooligans van onder meer Feyenoord, Fortuna Sittard en het Belgische Standard Luik ontmoeten elkaar geregeld op het platteland of in bossen voor knokpartijen.
10 okt 12:31
AMSTERDAM (ANP) - De dertigjarige vriendin van de man die zaterdagmiddag werd doodgeschoten in een parkeergarage in Amsterdam, is bij kennis en buiten levensgevaar. Dat liet de politie maandagochtend weten. De vrouw raakte zwaargewond toen de auto waarin ze samen met hun tweejarige dochtertje zaten, onder vuur werd genomen.
8 okt 14:30
Het uitschot van de Marokkaanse samenleving boezemt miljoenen Marokkanen angst in. De jongeren worden 'mcharmal' genoemd en zwaaien graag met kapmessen en zwaarden.
27 sep 13:26
De rechtbank in Den Bosch heeft maandag de dertigjarige Manuel van V. uit Tilburg acht jaar cel gegeven, bovenop de levenslange celstraf die hij vorig jaar in België al kreeg.
23 sep 12:43
Verzet van slachtoffers of omstanders leidt ertoe dat overvallers geweld gebruiken in plaats van stoppen met de overval.
20 sep 17:50
De veiligheidsautoriteiten in Tanger kunnen terugkijken op een zeer effectieve zomer in de strijd tegen criminaliteit.
20 sep 16:04
Een beruchte crimineel die het in de nachten gemunt had op taxichauffeurs heeft de stad Casablanca geruime tijd geteisterd.
20 sep 15:50
De politie van Fes ontmantelde onlangs een criminele bende, gespecialiseerd in straatroven. De leider van de bende was niemand minder dan een jonge vrouw.
20 sep 13:20
In de nacht van maandag op dinsdag zijn vier plofkraken gepleegd op geldautomaten in filialen van Albert Heijn.
15 sep 16:59
Vijf Nederlanders zijn opgepakt na een plofkraak in de Duitse plaats Lintorf, tussen Duisburg en Düsseldorf.
14 sep 12:17
De politie heeft dinsdagavond in de Zaandamse wijk Poelenburg opnieuw drie mensen aangehouden. Dat meldt de politie van Noord-Holland op Twitter.
13 sep 18:45
Het was dinsdagmiddag korte tijd weer onrustig in de wijk Poelenburg in Zaandam.
9 sep 16:13
Op de oprit van Najib Amhali stond in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw een man die zijn auto leek te willen stelen. Vorig jaar november gebeurde dit ook al eens.
9 sep 16:02
De groep Turks-Nederlandse jongeren die in Zaanstad overlast veroorzaakt, is volgens minister-president Mark Rutte "gewoon tuig van de richel".
8 sep 17:29
In Marrakech heeft de politie een grote hoeveelheid plastic zakken in beslag genomen. De tasjes dienden als smokkelwaar.
7 sep 13:08
Twee inbrekers in het Gelderse Hattem hebben een smartphone gebruikt om zich voor te bereiden. Ze staken de telefoon door de brievenbus en zagen zo of er een stapel post op de deurmat lag.
6 sep 20:30
Een man met een aanzienlijk bedrag cash in zijn auto zal zich wel twee keer achter de oren krabben over zijn daad.
4 sep 16:20
Een tip over het verwisselen van kentekenplaten van een busje in Tilburg heeft daar geleid tot de ontdekking van een opslagplaats vol gestolen fietsen.
31 aug 15:22
De Marokkaanse politie heeft in Marrakech een criminele bende opgerold die gespecialiseerd was in de diefstal van auto's.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi