Laatste nieuws over daesh
301 t/m 320 (van 958 artikelen)
25 mei 8:03
De NAVO wordt lid van de coalitie die in Syrië en Irak strijdt tegen de terreurbeweging Daesh.
23 mei 14:50
De terreurbeweging daesh heeft dinsdag de verantwoordelijkheid opgeëist voor de bomaanslag van maandagavond in Manchester.
16 mei 20:44
Sinds 2012 hebben 1631 Marokkanen in de gelederen van Daesh deel genomen.
16 mei 14:38
Iraakse strijdkrachten hebben de terreurgroep Daesh in Mosul volledig omsingeld.
8 mei 22:00
De informatie die door hun Marokkaanse collega's beschikbaar is gesteld aan de Spaanse autoriteiten, heeft hen in staat gesteld om nieuwe tragedies in Spanje te voorkomen.
4 mei 11:49
Terreurgroep Daesh werkt aan eigen sociale media. Dat ontdekte Europol vorige week tijdens een operatie tegen extremisme op internet, zei topman Rob Wainwright van het samenwerkingsverband van politiediensten.
3 mei 8:05
Bij een gezamenlijke actie tegen terreurpropaganda hebben agenten uit België, de Verenigde Staten, Griekenland, Polen en Portugal vorige week meer dan 2000 filmpjes en berichten van al-Qaeda en Daesh opgespoord. Die zijn doorgegeven aan de providers, om ze te verwijderen.
2 mei 11:49
Een Amerikaanse vertaalster die met de hoogste betrouwbaarheidsverklaring van de FBI op zak naar Syrië ging in 2014, is daar getrouwd met een internationaal bekend lid van Daesh. Dat heeft CNN maandag onthuld, verwijzend naar een rapport van een federale rechtbank.
30 apr 16:00
Een hoge generaal van het Irakese leger verwacht dat Daesh binnen drie weken volledig verjaagd is uit Mosul.
25 apr 18:01
Europa moet een speciaal strafhof krijgen om teruggekeerde Daesh-strijders te vervolgen voor bijvoorbeeld genocide. Dit pleidooi hield een voormalige rechter van het tribunaal voor Sierra Leone, Geoffrey Robertson.
13 apr 19:01
De Marokkaanse veiligheidsdienst BCIJ heeft een terroristische cel ontmanteld die gelinkt is aan Daesh.
12 apr 15:15
Syriëgangster Laura H. en haar vader hebben woensdag voor de rechtbank in Rotterdam een dringende oproep gedaan om haar vrij te laten.
12 apr 13:45
De onderzoekers van de aanslag op de spelersbus in Dortmund kijken naar een Daesh-achtergrond. Aanleiding is de tekst in de brief die na het incident werd gevonden.
10 apr 8:05
De terreurgroep Daesh heeft zondag kort na twee bloedige zelfmoordaanslagen op kerken in het noorden van Egypte met meer geweld tegen Christenen gedreigd.
6 apr 13:01
Terugkeerders uit Syrië en Irak vormen een risico voor de veiligheid in Nederland. Het gaat dan niet alleen om volwassenen maar ook om kinderen die door hun ouders zijn meegenomen naar Daesh-gebied.
5 apr 21:01
Een 19-jarige vrouw van Marokkaanse afkomst werd gearresteerd tijdens een anti-terrorisme operatie uitgevoerd door de Catalaanse politie in de gemeente Terrassa (provincie Barcelona).
3 apr 21:02
Volgens een Nederlandse studie zijn Marokkaanse vechters die toegetreden zijn bij de terroristische organisatie Daesh betrokken bij de dodelijkste terroristische operaties van de afgelopen drie jaar.
3 apr 18:30
De sergeant van de luchtmacht die zich in 2015 aansloot bij terreurbeweging Daesh is op de nationale terrorismelijst geplaatst. Dat blijkt maandag uit een publicatie in de Staatscourant.
1 apr 18:01
De veiligheid van Marokko wordt bedreigd door de terugkeer van terroristen die voor Daesh in Syrië en Irak vochten. Dit is de conclusie van een rapport van Europese inlichtingendiensten waarin Europa, Marokko waarschuwt.
1 apr 13:45
De vader van de aan Daesh ontsnapte Laura H. heeft 10.000 euro betaald om haar te bevrijden uit Irak. Hij zegt dat zaterdag in een interview in NRC Handelsblad.
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi