Laatste nieuws over daesh
381 t/m 400 (van 1021 artikelen)
3 apr 18:30
De sergeant van de luchtmacht die zich in 2015 aansloot bij terreurbeweging Daesh is op de nationale terrorismelijst geplaatst. Dat blijkt maandag uit een publicatie in de Staatscourant.
1 apr 18:01
De veiligheid van Marokko wordt bedreigd door de terugkeer van terroristen die voor Daesh in Syrië en Irak vochten. Dit is de conclusie van een rapport van Europese inlichtingendiensten waarin Europa, Marokko waarschuwt.
1 apr 13:45
De vader van de aan Daesh ontsnapte Laura H. heeft 10.000 euro betaald om haar te bevrijden uit Irak. Hij zegt dat zaterdag in een interview in NRC Handelsblad.
30 mrt 9:19
De Marokkaanse inlichtingendiensten hebben bekend gemaakt dat de Marokkaanse Alae Kh., een Daesh strijder, is gedood tijdens gevechten in Syrië.
25 mrt 20:02
De 63-jarige Abdessalam T. zou voor Daesh rekruteren en hen financieel bijstaan.
14:20
Daesh heeft donderdag de verantwoordelijkheid voor de aanslag in Londen opgeëist. De terreurgroep deed dat via het 'persbureau' Amaq. Dat is gelieerd aan Daesh.
09:20
De Spaanse veiligheidsdiensten arresteerden gisteren drie Marokkaanse onderdanen die verdacht worden van het verheerlijken van terrorisme en het rekruteren voor Daesh in de provincies Valencia en Barcelona.
16 mrt 17:02
De Spaanse politie heeft woensdag een 43-jarige Marokkaanse man gearresteerd in het dorp Arbucies.
11 mrt 11:07
Uit onderzoek van de politie in Salé is naar voren gekomen dat 2 scholieren achter de graffiti op een middelbare school zitten waarin zij Daesh verheerlijkten.
10 mrt 14:20
Het Centraal Bureau van Gerechtelijk Onderzoek (BCIJ) heeft gisteren twee personen gearresteerd in Casablanca die verdacht worden van betrokkenheid bij Daesh, meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken in een verklaring.
8 mrt 19:47
Door een aanval op een militair ziekenhuis in de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn woensdag zeker dertig doden gevallen.
3 mrt 13:04
De Antwerpse politie verzwaart het toezicht op Antwerpen Centraal vanwege een dreigvideo van terreurgroep Daesh dat is opgenomen op dit drukke treinstation.
18 feb 10:01
Een 32-jarige Tilburger is vrijdag wegens het ronselen van een jonge asielzoeker voor terreurbeweging Daesh in hoger beroep veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf, waarvan drie maanden voorwaardelijk.
17 feb 16:49
Marokko nam gisteren in Brussel deel aan de vergadering van de ministers van Defensie van de coalitie landen tegen de terroristische organisatie Daesh in Syrië en Irak.
12 feb 15:04
Het doel van de Turkse militaire inval in Syrië is niet alleen het heroveren van de strategisch belangrijke stad al-Bab, maar ook het verdrijven van Daesh uit het grensgebied.
8 feb 16:23
Terreurverdachte Martijn N. hoorde woensdag 42 maanden cel tegen zich eisen door het Openbaar Ministerie, waarvan twaalf voorwaardelijk. N. probeerde tot twee keer toe naar Syrië te gaan, volgens het OM met het doel zich aan te sluiten bij de terroristische organisatie Daesh.
7 feb 21:25
Agenten van de Guardia Civil arresteerde vandaag twee Marokkaanse onderdanen in Badalona, in de buurt van Barcelona, die verdacht worden van het behoren tot een groep die gelinkt is aan de terroristische organisatie Daesh, aldus het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.
6 feb 21:15
Het Syrisch regeringsleger heeft de laatste aanvoerroute van Daesh naar de stad al-Bab maandag afgesloten. Het grootste Daesh-bolwerk in de provincie Aleppo is nu geheel omsingeld.
1 feb 8:04
De Duitse politie heeft dinsdag in Berlijn drie terreurverdachten opgepakt. De politie doorzocht tevens enkele woningen.
30 jan 9:19
Gisteren deed de Marokkaanse veiligheidsdienst BCIJ nieuwe onthullingen over de Daesh cel die afgelopen vrijdag ontmanteld werd in verschillende steden.
<< < 18 19 20 21 22 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi