Laatste nieuws over daesh
421 t/m 440 (van 1051 artikelen)
8 mrt 19:47
Door een aanval op een militair ziekenhuis in de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn woensdag zeker dertig doden gevallen.
3 mrt 13:04
De Antwerpse politie verzwaart het toezicht op Antwerpen Centraal vanwege een dreigvideo van terreurgroep Daesh dat is opgenomen op dit drukke treinstation.
18 feb 10:01
Een 32-jarige Tilburger is vrijdag wegens het ronselen van een jonge asielzoeker voor terreurbeweging Daesh in hoger beroep veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf, waarvan drie maanden voorwaardelijk.
17 feb 16:49
Marokko nam gisteren in Brussel deel aan de vergadering van de ministers van Defensie van de coalitie landen tegen de terroristische organisatie Daesh in Syrië en Irak.
12 feb 15:04
Het doel van de Turkse militaire inval in Syrië is niet alleen het heroveren van de strategisch belangrijke stad al-Bab, maar ook het verdrijven van Daesh uit het grensgebied.
8 feb 16:23
Terreurverdachte Martijn N. hoorde woensdag 42 maanden cel tegen zich eisen door het Openbaar Ministerie, waarvan twaalf voorwaardelijk. N. probeerde tot twee keer toe naar Syrië te gaan, volgens het OM met het doel zich aan te sluiten bij de terroristische organisatie Daesh.
7 feb 21:25
Agenten van de Guardia Civil arresteerde vandaag twee Marokkaanse onderdanen in Badalona, in de buurt van Barcelona, die verdacht worden van het behoren tot een groep die gelinkt is aan de terroristische organisatie Daesh, aldus het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.
6 feb 21:15
Het Syrisch regeringsleger heeft de laatste aanvoerroute van Daesh naar de stad al-Bab maandag afgesloten. Het grootste Daesh-bolwerk in de provincie Aleppo is nu geheel omsingeld.
1 feb 8:04
De Duitse politie heeft dinsdag in Berlijn drie terreurverdachten opgepakt. De politie doorzocht tevens enkele woningen.
30 jan 9:19
Gisteren deed de Marokkaanse veiligheidsdienst BCIJ nieuwe onthullingen over de Daesh cel die afgelopen vrijdag ontmanteld werd in verschillende steden.
27 jan 21:01
Nederlandse F-16's kunnen dit jaar niet meer worden ingezet in de strijd tegen terreurgroep Daesh in Syrië en Irak.
27 jan 20:02
De commando's van BCIJ ontmantelde eerdere vandaag een terroristische cel van Daesh bestaande uit zeven personen die opereerden in verschillende steden van het Koninkrijk.
26 jan 17:01
Een tiener die de terreurbeweging Daesh bewonderde en vorig jaar op het station van Hannover een politieagent neerstak, is donderdag in Celle tot zes jaar cel veroordeeld.
22 jan 13:24
Libanese veiligheidstroepen hebben een zware terroristische aanslag in de hoofdstad Beiroet verhinderd. Ze arresteerden zaterdagavond in een vol restaurant een man voordat hij een explosievengordel kon ontsteken.
21 jan 17:02
Marokkaanse autoriteiten hebben een zevenkoppige bende gearresteerd die zich bezighoudt met 'gevaarlijke criminele activiteiten' en waarvan de leider naar verluidt een Daesh sympathisant is.
19 jan 14:10
De vorig jaar met haar twee zoons uit Daesh-gebied gevluchte Laura H. (21) uit Zoetermeer ontkent met een opdracht van het kalifaat voor het plegen van een aanslag naar huis te zijn gestuurd.
16 jan 19:01
De Spaanse politie heeft een Marokkaanse man aangehouden die verdacht wordt van het leiden van een militante cel van Daesh.
14 jan 15:00
De Spaanse Guardia Civil heeft aangekondigd dat het gisteren een Marokkaanse onderdaan, die ook de Nederlandse nationaliteit bezit, heeft gearresteerd in Figueres, Catalonië.
13 jan 16:05
De Spaanse Guardia Civil arresteerde vandaag twee individuen 'voor terroristische misdrijven en volledig volgen van de strategie van de terroristische organisatie Daesh'.
8 jan 19:20
Een zware explosie van een bomauto bij een groentemarkt in de Iraakse hoofdstad Bagdad heeft zondagochtend aan minstens dertien mensen het leven gekost.
<< < 20 21 22 23 24 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi