Laatste nieuws over daesh
41 t/m 60 (van 1068 artikelen)
26 aug 19:24
De nieuwe machthebbers in Kabul, de Taliban, hebben gezegd dat er ruim vijftig mensen gewond zijn geraakt bij een terroristische aanslag op de luchthaven van de hoofdstad Kabul en dat het aantal doden nog niet bekend is.
26 aug 16:18
Buiten het vliegveld van Kabul is een explosie geweest, bevestigt het Amerikaanse ministerie van Defensie.
22 aug 0:22
Het Amerikaanse leger zegt te werken aan "alternatieve routes" naar het vliegveld van Kabul vanwege een dreiging van een tak van terreurgroep Daesh op en rond de luchthaven, meldt CNN.
19 aug 15:34
De rechtbank in Rotterdam heeft donderdag een 27-jarige vrouw uit Den Haag veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, waarvan een jaar voorwaardelijk.
29 jul 14:41
Fatah A. , de broer van 'Balie-Syriër' Aziz, moet vrijgesproken worden.
27 jul 15:54
Tegen 'Balie-Syriër' Aziz A. is dinsdag een gevangenisstraf van 23 jaar geëist.
26 jul 21:39
De Verenigde Staten veranderen de focus van hun militaire missie in Irak.
7 jul 11:15
De Duitse politie heeft de woningen doorzocht van twee mannen die worden verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke aanslag in Wenen vorig jaar, melden Duitse aanklagers.
5 jul 18:42
De afgelopen jaren zijn "ongeveer vijftien" Nederlandse Daesh-vrouwen ontsnapt uit Koerdische opvangkampen in het noordoosten van Syrië.
1 jul 13:14
GroenLinks heeft zich teruggetrokken uit een debat over het terughalen van Daesh-leden uit Syrië.
1 jul 8:57
Het Rode Kruis wil dat de overheid Nederlandse vrouwen en kinderen die zich momenteel in Syrische kampen bevinden, terughaalt en in eigen land berecht.
29 jun 17:13
Twee mannen uit Zoetermeer zijn dinsdag veroordeeld tot celstraffen van zes jaar voor het plannen van een terroristische aanslag in Nederland.
28 jun 13:09
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken slaat alarm over de grootschalige detentie van voormalige Daesh-strijders in Syrische kampen.
9 jun 14:02
Daesh-vrouw Ilham B. , die zaterdag is opgehaald uit Syrië, blijft de komende veertien dagen in voorarrest. Dat heeft de rechter-commissaris van de rechtbank in Rotterdam woensdag besloten.
8 jun 15:57
Het terughalen afgelopen weekeinde van een vrouwelijke 'uitreiziger' die zich in Syrië bij terreurbeweging Daesh aansloot, kon veilig en verantwoord plaatsvinden.
5 jun 16:11
Het Koerdische bestuur in het noordoosten van Syrië zegt Nederlanders uit "Daesh-gezinnen" te hebben overgedragen aan een Nederlandse delegatie.
5 jun 12:38
In de Tweede Kamer wordt bezorgd gereageerd op berichten dat een Nederlandse delegatie in Koerdisch gebied in Syrië is, om daar een of meerdere aanhangers van Daesh op te halen.
5 jun 11:16
Nederlanders die banden hebben met Daesh worden in Syrië overgedragen aan vertegenwoordigers van Nederland.
1 jun 15:12
De gerechtelijke politie BCIJ heeft dinsdag twee mannen gearresteerd op verdenking van banden met terreurgroep Daesh.
21 mei 18:15
Abubakar Shekau, de leider van de beruchte Nigeriaanse rebellenbeweging Boko Haram is dood, bericht de Wall Street Journal op basis van meerdere bronnen in onder meer de inlichtingengemeenschap.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi