Laatste nieuws over daesh
741 t/m 760 (van 1015 artikelen)
21 apr 15:49
Abu Bakr al-Baghdadi, leider van beweging Daesh, zou ruim een maand geleden zwaargewond zijn geraakt.
17 apr 21:27
Marokko stapt uit de coalitie die tegen beweging Daesh strijdt. Het Noord-Afrikaans land vocht met zes gevechtsvliegtuigen op verzoek van de VAE mee.
16 apr 14:31
Palestijnse strijders die in het vluchtelingenkamp Yarmouk in de Syrische hoofdstad Damascus slag leveren met de extremistische organisatie Daesh hebben woensdag terreinwinst geboekt.
14 apr 13:17
De Libische tak van de groep Daesh heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor een bomexplosie, maandag in een vuilnisbak bij de Marokkaanse ambassade in Tripoli.
14 apr 12:57
Terreurverdachte Mohamed B., die in oktober is opgepakt omdat hij een aanslag op politieagenten zou voorbereiden, blijft vastzitten.
17:30
,,Als hij al deel uitmaakt van een cel, dan is het van een cel die zich bezighoudt met het versieren van lekkere wijven.'' Zo reageert advocaat André Seebregts van Mohamed B., naar aanleiding van berichten van Marokkaanse autoriteiten.
15:51
De Nederlandse verdachte die betrokken zou zijn bij een opgerolde terreurcel, moet dinsdag voor de rechter verschijnen in Rotterdam.
14:38
De Marrokaanse autoriteiten hebben een terreurcel opgerold die banden onderhield met Marrokanen in Nederland.
13:18
Vanochtend is bij het hek van de Marokkaanse ambassade in Tripoli een bom ontploft. Dat meldt een overheidsmedewerker.
12 apr 17:27
Leden van de groep Daesh hebben hun beeldenstorm in Irak voortgezet met de verwoesting van delen van de oude Assyrische stad Nimrud.
10 apr 11:53
Het Palestijnse vluchtelingenkamp Yarmouk in de Syrische hoofdstad Damascus begint op een dodenkamp te lijken.
9 apr 17:39
De politie in het noordoosten van Spanje heeft woensdag tien mensen opgepakt die verdacht worden van jihadistische activiteiten en banden met de extremistische organisatie Daesh
9 apr 15:32
Kanalen en websites van de Franse televisiezender TV5 Monde zijn woensdagnacht gehackt door mensen die beweren aanhangers te zijn van de groep Daesh
7 apr 19:32
De groep Daesh is dinsdag begonnen met het uitzenden van radionieuwsbulletins in het Engels.
7 apr 13:58
In de Turkse provincie Antalya is maandag een Nederlandse vrouw (27) opgepakt omdat ze zich vermoedelijk wilde aansluiten bij terreurorganisatie Daesh
3 apr 13:13
Twee Amerikaanse vrouwen zijn donderdag opgepakt op verdenking van het beramen van een terreuraanslag zoals die op de marathon in Boston.
31 mrt 18:28
De geruchtmakende tweet van Yasmina Haifi dat Daesh een zionistisch complot is, levert de vrouw een fikse straf op, een zogenoemd voorwaardelijk strafontslag.
31 mrt 13:15
Nederlanders maken zich veel zorgen over de internationale politieke situatie. Ze zijn vooral bezorgd over de radicale islam en met name over de terreurgroep Daesh
25 mrt 12:43
De 24-jarige Hasna Aarab uit Hengelo (niet de vrouw op de foto) heeft haar ernstig gehandicapte zoontje Noureddine hoogstwaarschijnlijk meegenomen naar Syrië.
25 mrt 12:02
Waarschijnlijk zijn tot nu toe twaalf jihadisten uit Den Haag in Syrië en Irak gedood. Dat blijkt dinsdag uit nieuwe cijfers van de gemeente Den Haag.
<< < 36 37 38 39 40 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi