Laatste nieuws over democratie
21 t/m 40 (van 83 artikelen)
4 jun 15:59
De aartsconservatieve geestelijke leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, heeft kritiek geuit op de uitsluiting van een heleboel presidentskandidaten.
22 apr 11:41
Voorman Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FVD) krijgt een coronaboete van 95 euro voor zijn optreden in Urk in februari van dit jaar.
17 mrt 20:24
Het Openbaar Ministerie onderzoekt of Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet woensdag tijdens een bijeenkomst in het Amsterdamse Westerpark de coronaregels heeft overtreden.
13 mrt 17:21
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet heeft zaterdag enkele uren van tevoren een interview bij actualiteitenprogramma EenVandaag afgezegd.
26 feb 15:56
Hamas heeft Israël gewaarschuwd voor inmenging in Palestijnse nationale verkiezingen en zegt dat eventuele bemoeienis van de bezetter kan leiden tot uitstel.
2 feb 13:28
De opgepakte leider van Myanmar, Aung San Suu Kyi, is volgens een lid van haar partij in goede gezondheid.
27 jan 21:43
Het 'democratische' Israël dreigde leiders die aangesloten zijn bij de islamitische verzetsbeweging Hamas dat ze gevangen zullen worden gezet als ze meedoen aan de komende verkiezingen
26 jan 14:43
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib heeft geen goed woord over voor de rellen en plunderingen waarvan verscheidene steden de afgelopen avonden het toneel waren.
8 jan 18:24
De Democratische voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, heeft met de hoogste militair in de VS gesproken over voorzorgsmaatregelen tegen president Donald Trump.
8 jan 6:24
De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter een video gepubliceerd, waarin hij voor het eerst toegeeft de verkiezingen te hebben verloren van zijn Democratische tegenstander Joe Biden.
17 dec 8:31
Mbo-studenten gaan bij de komende Tweede Kamerverkiezingen aan de slag als vrijwilliger op stembureaus.
23 nov 18:50
Thierry Baudet is niet langer lijstrekker voor Forum voor Democratie voor de Tweede Kamer-verkiezingen van volgend jaar.
20 aug 5:29
De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft in zijn toespraak tot de Democratische conventie ongebruikelijk hard uitgehaald naar president Donald Trump.
10 aug 12:01
China heeft tegen elf Amerikanen, onder wie de Republikeinse senators Ted Cruz en Marco Rubio, sancties uitgevaardigd.
30 jun 18:17
Een grondwettelijk verbod op discriminatie wegens een handicap of seksuele geaardheid komt dichterbij.
17:47
Gökmen T. gaat niet in hoger beroep tegen de veroordeling tot levenslang voor de aanslag in en bij de tram in Utrecht. Daarmee is de veroordeling onherroepelijk.
23 feb 17:21
Forum voor Democratie stapt naar de rechter omdat het tv-programma Buitenhof uitlatingen over Forum-leider Thierry Baudet niet rectificeert.
23 feb 10:27
In de Nederlandse samenleving is opnieuw sprake van verzuiling. Dat blijkt volgens opiniepeiler Maurice de Hond uit de huidige politieke voorkeuren.
9 feb 13:09
De tweet waarin FVD-leider Thierry Baudet "Marokkanen" ten onrechte betichtte van wangedrag in de trein is geen reden om niet meer met Forum voor Democratie samen te werken, vindt premier Mark Rutte.
20 dec 8:09
Radicale en extremistische organisaties worden strenger aangepakt. Verantwoordelijk minister Sander Dekker wil ze makkelijker kunnen verbieden en ontbinden.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi