Laatste nieuws over demonstratie
1 t/m 20 (van 255 artikelen)
10 okt 3:03
Protesten in Rome tegen de invoering van een coronapas voor alle werknemers zijn ontaard in ernstige rellen.
5 sep 15:45
Coronademonstranten zorgen zondag voor drukte in de straten in het centrum van Amsterdam.
14 aug 18:25
Voor de vijfde zaterdag op rij zijn Fransen de straat opgegaan om te protesteren tegen de gezondheidspas, de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel en andere coronamaatregelen.
7 aug 19:57
Ongeveer 237.000 Fransen zijn volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken zaterdag de straat opgegaan uit protest tegen verscherpte coronamaatregelen zoals de gezondheidspas en de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel.
1 aug 1:39
Fransen zijn zaterdag, voor de derde keer op rij, massaal de straat op gegaan om te protesteren tegen strengere coronamaatregelen zoals de zogenoemde gezondheidspas en de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel.
4 jul 18:17
Tijdens een aantal kleine, onaangekondigde demonstraties in het centrum van Den Haag is het zondagmiddag tot botsingen gekomen tussen politie en betogers.
13 jun 2:06
Jongeren zijn zaterdagavond in de Tunesische hoofdstad Tunis opnieuw slaags geraakt met agenten nadat er rellen uitbraken na een demonstratie tegen politiegeweld.
19 mei 19:51
De autoriteiten in de regio Rabat-Salé-Kénitra hebben alle bijeenkomsten op de openbare weg verboden.
17 mei 19:12
Zondag werden in heel Marokko verschillende bijeenkomsten gehouden ter ondersteuning van Palestijnen die door het Israëlische leger in de Gazastrook worden gebombardeerd
17 mei 16:13
De Israëlische propagandamachine draait op volle toeren en demoniseert iedereen die het durft op te nemen voor de Palestijnse bevolking.
16 mei 16:21
Duizenden mensen zijn zondag in meerdere plaatsen in ons land op de been voor Pro-Palestijnse demonstraties.
16 mei 10:19
Ook in de Verenigde Staten en Canada hebben duizenden mensen gedemonstreerd tegen de Israëlische luchtaanvallen in de Gazastrook.
15 mei 18:44
Op het Vrijthof in Maastricht demonstreren zaterdagavond zo'n 250 mensen om hun solidariteit met Palestina te tonen.
15 mei 17:04
In meerdere Europese steden zijn betogers zaterdag de straat opgegaan uit solidariteit met de Palestijnen.
15 mei 16:14
In Den Haag zijn zaterdag een paar honderd mensen aanwezig bij pro-Palestijnse betogingen.
14 mei 19:46
De ME is ingezet om de laatste demonstranten van het Jaarbeursplein af te drijven, bevestigt de politie Midden-Nederland.
14 mei 18:23
De burgemeester van Utrecht heeft, in samenspraak met politie en OM, de pro-Palestijnse demonstratie op het Jaarbeursplein ontbonden omdat het te druk is.
14 mei 12:38
Frankrijk heeft donderdag een verbod ingesteld op pro-Palestijnse demonstraties, te midden van het aanhoudend Israëlisch geweld op de Palestijnse bevolking
11 mei 2:04
In Casablanca zijn maandag enkele honderden Marokkanen de straat opgegaan uit solidariteit met de Palestijnen in Jeruzalem en de Gazastrook.
2 mei 20:10
Meerdere slachtoffers van het Polisario-Front hebben zich zaterdag verzameld voor de ingang van het ziekenhuis in Noord-Spanje waar Brahim Ghali vermoedelijk werd behandeld
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi