Laatste nieuws over demonstratie
61 t/m 80 (van 277 artikelen)
8 feb 18:36
De politie heeft tijdens de demonstratie in Fnideq (nabij Tetouan) meerdere aanhoudingen verricht
7 feb 14:22
Op een snijdend koud en winderig Museumplein in Amsterdam staat een handvol demonstranten. Er is veel politie aanwezig.
5 feb 12:36
Honderden docenten en studenten hebben bij een universiteit in Myanmar gedemonstreerd tegen de staatsgreep.
31 jan 15:03
Op het Valeriusplein in Amsterdam zijn zondagmiddag dertig mensen aangehouden. De dertig zijn opgepakt vanwege "het risico op verstoring van de openbare orde", twittert de Amsterdamse politie.
31 jan 12:56
Bij een demonstratie tegen de coronamaatregelen van de Belgische overheid in Brussel zijn zondag op zo'n 200 arrestaties verricht
31 jan 11:36
Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema heeft het Museumplein en de nabije omgeving opnieuw aangewezen als veiligheidsrisicogebied.
25 jan 16:13
De politie vraagt mensen die mogelijke nieuwe rellen willen doorgeven dat alleen te doen als ze over serieuze, concrete informatie beschikken.
24 jan 19:21
De politie heeft zondagmiddag meer dan 100 mensen aangehouden tijdens een demonstratie in Amsterdam die niet was toegestaan.
24 jan 17:01
Tijdens het protest zondag in Eindhoven tegen de coronamaatregelen hebben demonstranten de politie belaagd met vuurwerk, stenen en rookbommen.
20 jan 18:55
Burgemeester John Jorritsma heeft een voor zondag aangekondigde demonstratie van de extreemrechtse anti-islambeweging Pegida in Eindhoven verboden.
18 jan 13:06
Overwegend zeer jonge betogers gaan sinds eind vorige week iedere nacht de straat op. Daar botsen ze met veiligheidstroepen.
10 jan 17:35
Een paar honderd mensen hebben zondagmiddag in het Westerpark in Amsterdam gedemonstreerd tegen het fascisme.
30 dec 17:10
Dinsdagavond werden in Khenifra en Zaïo nachtelijke sit-ins gehouden als protest tegen de recente normalisatie met Israël
29 dec 16:23
In Marokko wordt op meerdere plekken en op verschillende manieren geprotesteerd tegen de recente normalisatieovereenkomst met Israël.
14 dec 22:18
De lokale autoriteiten in Rabat hebben naar verluidt geweigerd toestemming te geven aan een aantal pro-Palestina organisaties voor het houden van een sit-in in hoofdstad Rabat
5 dec 17:54
Duizenden mensen zijn zaterdag in Parijs de straat opgegaan om te demonstreren tegen politiegeweld en een geplande veiligheidswet.
3 dec 18:21
Horecaondernemers gaan maandag protesteren in Den Haag. Ze willen meer financiële steun van de overheid voor het verlies aan omzet vanwege de coronamaatregelen.
3 dec 17:40
Een groep Frans-Marokkaanse vrouwen heeft aangifte gedaan tegen een groep Polisario-aanhangers die Marokkaanse demonstranten belaagden tijdens de recente mars in Parijs
29 nov 21:07
Bij een vreedzame demonstratie in de Franse hoofdstad zijn zaterdag gevechten uitgebroken tussen Marokkaanse demonstranten en Polisario-aanhangers
29 nov 10:52
Bij talrijke betogingen tegen een nieuwe wet voor 'algemene veiligheid' en tegen politiegeweld zijn in Frankrijk zaterdag meer dan zestig politieagenten gewond geraakt.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi