Laatste nieuws over demonstratie
81 t/m 100 (van 277 artikelen)
13 nov 12:13
In Amsterdam, Utrecht en Groningen verrijzen vanaf zondagmiddag 24 uur lang symbolische tentenkampen als actie tegen de vluchtelingenkampen in Europa.
6 nov 17:15
Vandaag is de tweede dag van de landelijke staking van Marokkaanse artsen in de publieke sector. De artsen protesteren tegen de "onbegrijpelijk hoge werkdruk" in Marokkaanse ziekenhuizen
29 okt 11:52
In de Somalische hoofdstad Mogadishu protesteerden woensdag honderden tegen de provocaties en beledigingen door de Franse president Emmanuel Macron.
27 okt 10:47
Tienduizenden mensen hebben dinsdag meegedaan aan anti-Franse protesten in de hoofdstad van Bangladesh.
4 okt 8:53
Netanyahu is aangeklaagd wegens fraude, kwade trouw en omkoping, maar ontkent schuld
30 sep 3:17
Een Indiase vrouw afkomstig uit de laagste sociale groep van het land, is dinsdag overleden aan de gevolgen van een groepsverkrachting.
19 sep 22:15
Honderden demonstranten kwamen vrijdag bijeen in Rabat om te protesteren tegen de voorgenomen betrekkingen tussen Israël en een aantal Arabische landen.
13 sep 16:52
Circa vijftig mensen hebben zondag op de Dam in Amsterdam gedemonstreerd tegen de executie van worstelaar Navid Afkari door het Iraanse regime.
12 sep 15:27
Tijdens acties en demonstraties van de zogenoemde gele hesjes in Parijs zijn volgens de politie al zeker 193 mensen aangehouden.
8 sep 13:17
De onderwijzer uit Driouch, nabij Al Hoceima, werd in mei gearresteerd wegens het "aanzetten tot rellen" via sociale netwerken
6 sep 19:23
Tientallen bestuurders van de Petit Taxi in Tanger hebben zaterdag geprotesteerd tegen de coronamaatregelen in de personenvervoersbranche
29 aug 22:37
De tegenstanders van Benjamin Netanyahu volharden in hun strijd de conservatieve premier van Israël tot aftreden te dwingen.
26 aug 12:36
Bij demonstraties tegen racisme in de Amerikaanse stad Kenosha zijn woensdag zeker twee mensen omgekomen door schoten.
26 aug 0:15
De gouverneur van de Amerikaanse staat Wisconsin heeft dinsdag de noodtoestand uitgeroepen vanwege aanhoudende protesten en rellen in de stad Kenosha.
21:48
In Israël zijn zaterdagavond opnieuw duizenden mensen de straat op gegaan om het aftreden te eisen van premier Benjamin Netanyahu.
21 aug 17:10
In Jerada zijn woensdag zeven mensen veroordeeld tot gevangenisstraffen uiteenlopend van twee maanden tot één jaar
20 aug 0:25
Zorgmedewerkers in Tanger zijn woensdag de straat opgegaan uit protest tegen de steeds hoger wordende werkdruk en het stijgende aantal besmettingen onder zorgpersoneel
7 aug 9:21
Libanese veiligheidstroepen vuurden donderdag traangas af om tientallen anti-regeringsdemonstranten uit elkaar te drijven
11:15
"Doorgesnoven hooligans" hebben volgens premier Mark Rutte misbruik gemaakt van de demonstratie tegen de coronamaatregelen, die zondag plaatsvond op het Malieveld in Den Haag.
20 jun 13:23
Een geplande demonstratie zondag in Amsterdam tegen de coronamaatregelen van het kabinet mag niet doorgaan.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi