Laatste nieuws over demonstratie
121 t/m 140 (van 233 artikelen)
26 mei 9:19
Tientallen inwoners van Ain Taoujdate, nabij Meknes, zijn de straten opgegaan nadat een 12-jarig kind stierf door het ontbreken van nooddiensten in het lokale ziekenhuis.
19 mei 9:00
De meest prominente activist van de voortdurende Rif-protesten, Nasser Zafzafi, heeft geantwoord op de beschuldigingen dat demonstranten in de stad Al Hoceima en naburige gebieden pleiten voor het separatisme.
18 mei 22:09
De secretaris-generaal Ilayas El Omari van de Partij voor Authenticiteit en Moderniteit (PAM), heeft de bevolking van Al Hoceima opgeroepen om zich te kalmeren meldt Moroccoworldnews.
18 mei 14:56
Een van de eisen van de bevolking van de Rif is het verbeteren van de gezondheidssector.
15 mei 16:00
De wali vindt dat er een totaal verkeerd beeld van Al Hoceima wordt geschetst, door voor hem ogenschijnlijke schijn-demonstranten.
10 apr 16:50
De nieuw benoemde minister heeft al veel hete hangijzers om aan te pakken, één daarvan is de voortdurende spanning in de noordelijke stad Al Hoceima en het omliggende gebied.
25 mrt 19:15
Tienduizenden mensen hebben zaterdag in Londen gedemonstreerd tegen een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.
16 mrt 18:00
Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft ingestemd met een pro-Turkse demonstratie tegen politiegeweld.
13 mrt 22:24
Burgemeester Ahmed Aboutaleb vindt dat de gemeente, justitie en de politie correct hebben opgetreden bij de rellen rond het consulaat in Rotterdam. Dat zegt hij in een interview met Radio Rijnmond.
11 mrt 14:34
De autoriteiten in Rotterdam hebben drie locaties aangewezen waar zaterdag gedemonstreerd mag worden. Het besluit komt na de openbare oproep van Turkije aan Turkse Nederlanders om massaal deel te nemen aan een manifestatie bij de ambtswoning van de Turkse consul aan de Straatweg.
8 mrt 14:20
PVV-leider Geert Wilders heeft woensdag bij de Turkse ambassade in Den Haag gedemonstreerd tegen de politieke campagne die de Turkse regering in Nederland wil voeren.
7 feb 16:37
27 agenten van de veiligheidstroepen zijn gewond geraakt tijdens de interventie bij een demonstratie in Al Hoceima zondagavond, melden de lokale autoriteiten in Al Hoceima.
6 feb 18:15
De DGSN ontkent het gebruik van rubberkogels en traangas door de politiediensten om een demonstratie gisterenavond uit een te drijven op de openbare weg, binnen de territoriale bevoegdheid van de politiediensten.
5 feb 10:01
In maart willen diverse organisaties in Amsterdam een landelijke demonstratie houden in het kader van de internationale dag tegen racisme. Dat is zaterdag besproken op een nationale conferentie over racisme en discriminatie.
30 jan 23:05
Een voor woensdag in Den Haag geplande demonstratie tegen de reisbeperkingen die president Trump heeft opgelegd, is verplaatst naar het Malieveld.
13 nov 11:05
Enkele duizenden mensen hebben zaterdag in New York voor de ingang van de Trump Tower gedemonstreerd tegen de verkiezing van de Republikein Donald Trump tot nieuwe Amerikaanse president.
21 sep 12:54
Demonstranten hebben woensdag in het Amerikaanse Charlotte (North Carolina) een snelweg geblokkeerd om te protesteren tegen het doodschieten van een donkere man door de politie.
26 mei 12:10
Een marginaal groepje gaat deze middag een demonstratie houden nabij het kasteel van koning Mohammed VI in het Frans dorpje Betz.
6 jan 8:52
In Keulen zijn dinsdagavond enkele honderden mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen de diefstal en aanranding van vrouwen rond Nieuwjaar.
16 nov 13:30
Het Marokkaans blad Sortir Magazine, Rabat en enkele sponsors hebben op Facebook opgeroepen Parijs te steunen in een mars.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi