Laatste nieuws over demonstraties
1 t/m 20 (van 29 artikelen)
12:46
Alle demonstraties op de Dam in Amsterdam zijn voorlopig verboden en moeten plaatsvinden op het Museumplein.
14 apr 16:16
Ook de voor 4 juli in het vooruitzicht gestelde presidentsverkiezing kan de woede van demonstranten in Algerije niet verzachten.
24 mrt 13:10
De Marokkaanse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag met waterkanonnen een menigte uiteengedreven in Rabat.
22 feb 18:03
Na het middaggebed gingen duizenden Algerijnen de straat om te protesteren tegen het kandidaatschap van Bouteflika voor een vijfde termijn als president van Algerije.
27 okt 16:08
Vier Palestijnse demonstranten zijn vrijdag in de Gazastrook door Israëlische militairen doodgeschoten.
26 okt 14:35
De actiegroep Identitair Verzet mag komende zondag niet demonstreren bij de As-Soennah-moskee in Den Haag.
25 okt 19:30
De tegendemonstraties zijn aangekondigd in verband met de protestactie die het Identitair Verzet (IV) zondag wil houden tegen de As-Soennah moskee.
28 sep 22:00
Eko speelde de rol van een VIP die door DGSN beschermd moest worden.
5 jul 14:00
Door de verdubbeling van de ticketprijzen werden er op alle doorgangspunten demonstraties gehouden
1 feb 18:05
Een 36-jarige mijnwerker overleed vandaag door de ineenstorting van een clandestiene kolenmijn in het Hassi Belal gebied nabij Jerada.
17 jul 14:01
De Marokkaanse minister van Communicatie en Cultuur, Mohammed Laarej, heeft de Arabische tak van France24 gevraagd om de fout die zij hebben gemaakt te corrigeren bij het uitzenden van beelden van protesten in Venezuela waarbij zij beweerden dat die in Al Hoceima plaatsvonden.
31 mei 22:01
De officier van justitie van het gerecht in Al Hoceima (Mohamed Aqwir) heeft besloten 15 van de 40 aangehouden demonstranten vrij te laten die werden gearresteerd na de demonstraties in Al Hoceima.
29 mei 12:02
Protestleider Nasser Zafzafi die al geruime tijd actie voert in Al Hoceima lijkt te zijn gearresteerd door de lokale autoriteiten.
19 mei 9:00
De meest prominente activist van de voortdurende Rif-protesten, Nasser Zafzafi, heeft geantwoord op de beschuldigingen dat demonstranten in de stad Al Hoceima en naburige gebieden pleiten voor het separatisme.
18 mei 22:09
De secretaris-generaal Ilayas El Omari van de Partij voor Authenticiteit en Moderniteit (PAM), heeft de bevolking van Al Hoceima opgeroepen om zich te kalmeren meldt Moroccoworldnews.
18 mei 14:56
Een van de eisen van de bevolking van de Rif is het verbeteren van de gezondheidssector.
15 mei 16:00
De wali vindt dat er een totaal verkeerd beeld van Al Hoceima wordt geschetst, door voor hem ogenschijnlijke schijn-demonstranten.
10 apr 16:50
De nieuw benoemde minister heeft al veel hete hangijzers om aan te pakken, één daarvan is de voortdurende spanning in de noordelijke stad Al Hoceima en het omliggende gebied.
11 mrt 14:34
De autoriteiten in Rotterdam hebben drie locaties aangewezen waar zaterdag gedemonstreerd mag worden. Het besluit komt na de openbare oproep van Turkije aan Turkse Nederlanders om massaal deel te nemen aan een manifestatie bij de ambtswoning van de Turkse consul aan de Straatweg.
20 sep 18:51
Rondom de demonstraties in Den Haag zijn zaterdag 26 mensen opgepakt.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi