Laatste nieuws over den haag
381 t/m 400 (van 839 artikelen)
13 aug 13:51
De politie heeft donderdag opnieuw de identiteit van een vermeende relschopper weten te achterhalen door het publiceren van beelden van rellen in de Haagse Schilderswijk.
9 aug 18:10
De politie en het Openbaar Ministerie gaan onderzoek doen naar antisemitische leuzen die geroepen zouden zijn door ADO-supporters zaterdag in Den Haag.
4 aug 12:00
Drie personen zijn in verband met het ongeluk in Alphen aan den Rijn, waarbij twee bouwkranen en een brugdeel omvielen en een aantal gebouwen verwoestten, als verdachten aangemerkt.
30 jul 16:31
Een zestienjarige vermeende relschopper uit de Haagse Schilderswijk heeft zichzelf gemeld nadat de politie woensdag foto's van verdachten had vrijgegeven.
30 jul 12:50
De politie heeft woensdag beelden vrijgegeven van relschoppers in de Haagse Schilderswijk. Ze staan op politie.nl.
23 jul 15:39
De politie gaat woensdag 29 juli beelden tonen van relschoppers in de Haagse Schilderswijk, die de politie niet herkent.
16 jul 13:57
Een 72-jarige man uit Den Haag is dinsdagavond overleden nadat hij was gearresteerd door de politie. Hij heeft een hartinfarct gehad, bleek uit sectie op zijn lichaam.
11 jul 21:08
Precies twintig jaar geleden werd de moslimenclave Srebrenica, die beschermd werd door het Nederlandse VN-bataljon Dutchbat, op een gewelddadige wijze ingenomen door het Bosnisch-Servische leger.
9 jul 16:35
Het Actiecomité krijgt de erkenning waar het twee jaar lang op heeft gewacht.
8 jul 17:52
De oppositie in Den Haag heeft woensdag scherpe kritiek geuit op het stadsbestuur en de politie.
7 jul 15:28
De politie heeft maandag en dinsdag drie verdachten opgepakt in verband met de rellen in de Haagse Schilderswijk vorige week.
7 jul 15:22
Na de dood van Mitch Henriquez in Den Haag worden meerdere agenten bedreigd. Politiechef Paul van Musscher van de eenheid Den Haag noemde dit dinsdag "ontoelaatbaar".
4 jul 18:50
Enkele honderden mensen zijn zaterdagmiddag bij het Haagse station Moerwijk begonnen aan de stille tocht ter nagedachtenis aan Mitch Henriquez.
4 jul 5:01
In tegenstelling tot afgelopen nachten is in het in de nacht van vrijdag op zaterdag rustig gebleven in de Haagse Schilderswijk.
3 jul 13:20
De familie van Mitch Henriquez wil zaterdag een stille tocht houden in Den Haag.
3 jul 13:16
De politie heeft donderdagavond en de daarop volgende nacht ruim tweehonderd relschoppers opgepakt.
2 jul 14:22
De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen heeft een samenscholingsverbod afgekondigd naar aanleiding van de hevige rellen in en rond de Schilderswijk.
2 jul 12:56
In de Haagse Schilderswijk is het woensdagnacht nog allerminst rustig.
1 jul 15:00
De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen heeft woensdag opgeroepen tot kalmte.
1 jul 14:40
Bij de nieuwe ongeregeldheden in de Haagse Schilderswijk in de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie elf aanhoudingen verricht.
<< < 18 19 20 21 22 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi