Laatste nieuws over den haag
41 t/m 60 (van 792 artikelen)
1 jun 15:39
In twee Haagse moskeeën zijn tot dusver 25 bezoekers of hun contacten positief getest op het coronavirus, meldt de GGD Haaglanden maandagmiddag in een tussenstand van het onderzoek naar de verspreiding.
31 mei 20:42
Na de Faizulmoskee in Den Haag heeft nu ook de as-Soennah-moskee besloten de activiteiten voorlopig te staken wegens een uitbraak van het coronavirus in de Haagse moslimgemeenschap.
30 mei 17:36
Bij een moskee in Den Haag zijn minstens 21 leden van de geloofsgemeenschap besmet geraakt met het coronavirus.
29 mei 12:09
PVV-kamerlid Edgar Mulder stapt per direct uit de commissie die buitenlandse geldstromen naar Nederlandse moskeeën onderzoekt.
25 mei 12:14
Van de rechtbank in Den Haag mag het 5G-netwerk landelijk worden uitgerold in Nederland. Stichting Stop5GNL heeft het kort geding hierover tegen de Nederlandse staat verloren.
22 mei 12:15
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hopen dat moslims ondanks de coronacrisis toch een mooie afsluiting van de ramadan kunnen vieren.
18 mei 16:57
De strandtenten in Den Haag kunnen nog niet open, hoe graag de eigenaren dat ook willen. In elk geval tot 2 juni moeten ze dichtblijven.
17 mei 20:49
De strandtenten bij Den Haag willen vanaf woensdag meer faciliteiten gaan bieden aan bezoekers van het strand.
13 mei 14:54
Een 58-jarige man uit Den Haag is veroordeeld tot een celstraf van twee jaar waarvan acht maanden voorwaardelijk voor dreigen met een terroristisch misdrijf en verboden wapenbezit.
8 mei 14:32
De verdachte zou dit keer een ruit met een stalen buis hebben vernield en een Israëlische vlag uit het restaurant in brand hebben proberen te steken met een aansteker.
1 mei 10:10
Het coronavirus is niet door mensen ontwikkeld en China heeft in alle openheid snel al het mogelijke gedaan de verspreiding te voorkomen.
21 apr 8:11
Kinderen kunnen weer voorzichtig naar de basisschool en gaan sporten, vinden de deskundigen waarop het kabinet in de coronacrisis vaart.
8 apr 12:18
Het is nog altijd onduidelijk wie eind vorig jaar de 20-jarige Bilal Aydin in Den Haag heeft doodgestoken.
31 mrt 15:36
Enkele tientallen mensen hebben de afgelopen dagen in Den Haag en omgeving een boete gekregen omdat ze zich niet aan de maatregelen tegen het coronavirus hielden.
30 mrt 13:26
De huidige maatregelen tegen het coronavirus blijven ook na 6 april gelden, melden bronnen in Den Haag.
26 mrt 20:49
De Haagse Markt, die woensdag per direct werd gesloten wegens de enorme drukte, gaat vrijdag weer open in een andere vorm.
25 mrt 17:35
De Haagse Markt is per direct dicht, vanaf 15.00 uur woensdagmiddag. De gemeente heeft de markt gesloten vanwege het gevaar dat het coronavirus zich verspreidt onder bezoekers en kooplui.
11 mrt 19:15
Het proces in hoger beroep tegen de voormalige Bosnisch-Servische legerleider Ratko Mladic voor het Joegoslavië-Tribunaal in Den Haag is circa anderhalve maand uitgesteld.
9 mrt 19:51
Nederlanders moeten voorlopig stoppen met handen schudden om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
5 mrt 11:20
Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag gaat toch onderzoek doen naar oorlogsmisdaden in Afghanistan die daar zouden zijn gepleegd door Amerikaanse of Afghaanse troepen of de Taliban.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi