Laatste nieuws over den haag
41 t/m 60 (van 861 artikelen)
27 jan 22:33
Het is woensdagavond rustiger op straat dan voorgaande avonden waarin in diverse gemeenten relschoppers de straat opgingen.
26 jan 18:32
Minister-president Mark Rutte heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de Schilderswijk in Den Haag, een van de plekken die de afgelopen avonden het toneel waren van rellen en plunderingen.
12 jan 18:04
Op middelbare scholen moeten leerlingen waar mogelijk weer 1,5 meter afstand tot elkaar gaan houden, bevestigen Haagse bronnen na berichtgeving van de NOS.
11 jan 11:19
In Amsterdam, Assen en Den Haag is het vaccineren van zorgpersoneel maandag begonnen. Op alle drie de locaties staan op de eerste dag zo'n driehonderd vaccinaties op de planning.
14 dec 14:41
Rotterdam en Den Haag hebben maandag geen extra veiligheidsmaatregelen genomen, na het nieuws dat niet-essentiële winkels vermoedelijk na maandag hun deuren moeten sluiten.
9 dec 16:16
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht willen een landelijke meldplicht voor discriminatie en racisme.
4 dec 17:02
Een 43-jarige man uit Pijnacker blijft twee weken langer vastzitten vanwege betrokkenheid bij het steekincident in een supermarkt in Den Haag.
4 dec 14:43
De gemeente Den Haag gaat wegens de coronacrisis de huur van de afgelopen acht maanden van culturele instellingen en makers kwijtschelden.
3 dec 18:21
Horecaondernemers gaan maandag protesteren in Den Haag. Ze willen meer financiële steun van de overheid voor het verlies aan omzet vanwege de coronamaatregelen.
2 dec 15:52
De politie heeft in Pijnacker een 43-jarige man aangehouden die ervan verdacht wordt mensen te hebben neergestoken in een supermarkt in Den Haag, eerder op woensdag.
26 nov 15:49
De man die is aangehouden in verband met het beschieten van de ambassade van Saoedi-Arabië in Den Haag blijft de komende negentig dagen in de cel.
12 nov 16:50
De politie heeft donderdagmiddag rond 14. 15 uur een 40-jarige man uit Zoetermeer aangehouden voor betrokkenheid bij het beschieten van de ambassade van Saoedi-Arabië in Den Haag.
12 nov 14:17
Saoedi-Arabië veroordeelt de beschieting van zijn ambassade in Den Haag. Het koninkrijk spreekt van een "laffe aanval", zegt de ambassade volgens de nieuwskanalen Al Hadath en Akhbar.
12 nov 12:06
De beschieting van de ambassade van Saoedi-Arabië in Den Haag is "onacceptabel", zegt de Haagse burgemeester Jan van Zanen.
12 nov 9:46
De ambassade van Saoedi-Arabië aan de Koninginnegracht in Den Haag is donderdagochtend meerdere keren beschoten.
9 nov 19:03
Als het aan de VVD ligt wordt het strafbaar om een religieus huwelijk te sluiten, zonder eerst voor de wet te trouwen.
6 nov 18:16
In Nederland heeft niemand het recht om niet beledigd te worden.
3 nov 9:08
De verkeerswethouders van de vier grootste gemeenten roepen minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) op haast te maken met de invoering van een landelijke helmplicht voor snorfietsers.
3 nov 8:26
De gemeente Den Haag zet vanaf dinsdag een campagne in om Hagenaars te overtuigen zich aan de coronamaatregelen te houden.
26 okt 15:28
Het kabinet kondigt dinsdag naar verwachting geen nieuwe, ingrijpende maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi