Laatste nieuws over den haag
61 t/m 80 (van 859 artikelen)
19 okt 12:58
De politie is maandagavond opnieuw "zichtbaar aanwezig" in de Haagse wijk Duindorp om de rust in de buurt te bewaken, laat een woordvoerster weten.
18 okt 19:20
Ook zondagavond is de politie in de Haagse wijk Duindorp weer "zichtbaar op straat aanwezig ten behoeve van de openbare orde en veiligheid", twittert de politie.
17 okt 14:16
De afgelopen dagen heeft een groep jongeren enkele keren gezorgd voor overlast in de Haagse wijk Duindorp.
9 okt 8:21
De meeste moskeeën in de drie grote steden blijven open voor bezoekers tijdens het vrijdaggebed.
29 sep 8:09
Ook de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, vindt dat in zijn regio mondkapjes niet alleen op moeten in winkels, maar ook in andere publieke ruimtes.
28 sep 8:41
Het coronavirus verspreidt zich momenteel een stuk sneller in Nederland dan in veel andere Europese landen.
22 sep 17:59
Meerdere gemeenten hebben dinsdag hun coronarecords gebroken.
11 sep 17:01
In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, momenteel de grootste coronabrandhaarden, wordt strenger gehandhaafd op de coronaregels.
9 sep 17:04
In de regio Den Haag zijn tussen dinsdagochtend en woensdagochtend verreweg de meeste nieuwe coronagevallen geregistreerd.
7 sep 13:22
In Den Haag komen voorlopig geen extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
2 sep 17:18
De Verenigde Staten hebben woensdag sancties aangekondigd tegen Fatou Bensouda, de Gambiaanse hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.
2 sep 7:39
De eerste avonden van de rellen door jongeren in Den Haag en Utrecht waren "heftiger en omvangrijker dan we hadden gedacht".
20 aug 11:10
De rellen die de afgelopen week hebben plaatsgevonden in verschillende Nederlandse steden zijn "niet te tolereren". Dat vindt minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid).
20 aug 9:22
Een commissie van de gemeenteraad van Den Haag komt donderdag, tijdens het reces, bij elkaar. In de ingelaste vergadering praten de leden over de recente onrust in Scheveningen en de Schilderswijk.
19 aug 22:50
De politie heeft opnieuw jonge verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de rellen in de Utrechtse wijk Kanaleneiland van afgelopen weekend.
18 aug 7:24
In Amersfoort is het maandagavond onrustig geweest nadat op sociale media werd opgeroepen om voor overlast te zorgen in de stad.
17 aug 9:18
De gemeente Den Haag roept jongeren actief op om zich te laten testen op het coronavirus.
15 aug 6:33
De politie heeft tientallen arrestaties verricht in de Haagse Schilderswijk waar het al een aantal nachten op rij onrustig is.
14 aug 23:18
In een deel van de Schilderswijk in Den Haag geldt ook in de nacht van vrijdag op zaterdag een noodbevel.
14 aug 17:53
De mensen die in de nacht van donderdag op vrijdag zijn aangehouden in de Haagse Schilderswijk mogen zich daar voorlopig 's avonds en 's nachts niet meer op straat vertonen.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi